Voor veel vrouwen is het een hoofdprijs: een man met een grote penis. Maar er mee aan de slag moeten kan soms nog een behoorlijke uitdaging zijn. Voor hem is het een koud kunstje, want hij werkt praktisch al zijn hele leven met zijn beste vriend. Dat geldt helaas niet voor de vrouwen die het de eerste keer meemaken. Dus voel jij je aangesproken als vrouw, heb je op dit moment een man met een flink apparaat en wil je dit zo goed mogelijk aanpakken? We hebben een aantal tips voor je.

Voor een heerlijke sekspartij moet je wel gewoon vochtig zijn, laat staan bij een man met een flinke jaap. Het is dus belangrijk dat je van te voren goed in de stemming bent gekomen en genoeg opgewonden bent.

couple-fem-fem

Doggystyle (staand)

De ideale positie voor seks onder de douche. Maar niet alleen in de douche, overal in je huis kan je dit doen. Denk aan de gang, woonkamer, keuken of gewoon in de slaapkamer.

Crab walk

Bij dit standje zijn de lichamen op zich redelijk ver van elkaar af om seks te hebben, maar met dank aan zijn grote penis, voel je tijdens dit standje meer dan genoeg. Je zit tegenover elkaar met je benen in elkaar verstrengeld, hij gaat bij je naar binnen en zo beweeg je op en neer. Plus het is ook nog eens een mega opwindend standje omdat je elkaar recht aan kijkt, en je overal lekker goed bij kan.

The proposal

Het schijnt dat dit standje ideaal is als je beide intens wilt genieten. Hij zit op een knie voor jou, jij doet hetzelfde. Door dit standje heeft hij volledige controle over de penetratie en de clitoris wordt ook nog een gestimuleerd als een malle. Very interesting choice…

Three-legged dog

Waar zou dat derde been vandaan komen…? Bij dit standje is het de bedoeling dat beide partners staan en de vrouw haar been over zijn bil/heup klemt.

Modified woman on top

Dit standje is niet heel spectaculair, maar des te meer voel je het wel. Je moet bij dit standje helemaal plat op hem gaan liggen. Het gaat allemaal net iets dieper dan dat je gewend bent omdat je in dit geval helemaal bovenop ligt en ten tweede natuurlijk een flinke kijker in je hebt zitten.

Side by side

Natuurlijk hebben we ook een romantisch standje voor je in het rijtje gezet. Je ligt met je gezicht naar elkaar toe en in elkaar verstrengeld. Jouw been gaat omhoog zodat hij bij jou erin kan. Niet alleen lig je helemaal tegen elkaar aan en kun je overal bij, maar kijk je elkaar ook diep in de ogen. Dat terwijl de heupen op en neer bewegen. Dit ga je zeker goed voelen met zijn size!

Lees ook: deze seksstandjes verminderd stress