Kan jouw huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Ben je die oude kleur die steeds maar terugkomt in je interieur zat? Geen enkel probleem, kies een van deze 5 trendkleuren en decoreer je huis met een geheel nieuwe kleur. Hierdoor ga je weer van je woning houden.

Jagers groen

Deze trendkleur staat beter bekend als ‘Hunter Green’ en is naar onze mening echt een prachtige kleur om je huis mee te decoreren. Je kunt ervoor kiezen om een muur in deze kleur te verven of je doet het rustiger aan en houdt het bij een aantal Jagers groene accessoires.

hunter green femfem kast hunter green femfem huntergreen muur femfem
Foto’s: House&Home, PaigejonesCocolapinedesign

Oker geel

Oker geel tijdens deze koude winterdagen geeft je de zonnestralen die je nodig hebt. Deze kleur brengt de zomer weer terug naar jou. Oker geel gaat mooi samen met een donkere blauwe kleur of de bovenstaande kleur ‘hunter green’.

okergeel fem fem oker geel interieur fem fem oker gele muur femfem
Foto’s: VTwonenAventuredeco, Eijffinger

Houtskool grijs

Houtskool grijs is een kleur die we al iets langer zien, maar is nu helemaal trendy. Een muurtje in deze kleur, een keuken, een aantal meubels of accessoires. Deze kleur is mooi te combineren met lichte tinten, maar zeker ook met goud of groen.

houtskool grijze keuken fem fem houtskool grijze kast fem fem houtskool grijze muur fem fem
Foto’s: Inredningshjalpen, Visionwall, Gubiofficial

Blush roze

Bij het woord ‘blush’ denken de meeste vrouwen aan de make-up blush, maar nu is er ook een trendkleur met blush. Blush roze is een licht roze kleur en is daarom prachtig te combineren met lichte tinten als grijs, maar ook donkere kleuren.

blush roze slaap kamer fem fem blush roze muur blush roze acceossoires fem fem
Foto’s: Nouw, Nathanjachomedeco

Marine blauw

Marine blauw, een donkere kleur blauw, is steeds meer te zien in verschillende woningen. Het heeft een moderne uitstraling en er wordt zelfs gezegd: “Navy blue the new black”. Deze kleur blauw gaat mooi samen met wit, goud of blush roze een van de andere trendkleuren.

marine blauw wc femfem navy blauw marine blauw bed fem fem navy blauwe marine blauwe kast fem fem
Foto’s: Homebook, Bloglovin, norskeinteriorblogger