Spiegelfoto’s zijn overduidelijk een van onze favoriete type foto’s. Je kan je fit showen en je hoeft niet volledig met je hoofd op beeld te staan. Hartstikke leuk zulke foto’s, maar het is leuker om die mirror selfies een kleine twist te geven. Influencer Lisa Korver deelt op TikTok haar 5 favoriete mirror pic poses.

1. Selfie camera reversed

Deze pose zien we steeds vaker in onze feed tevoorschijn komen. En dat is niet zomaar, want het is een geweldige en creatieve optie om je feed wat op te leuken. Het geeft je foto een super gave vibe, en het is makkelijk te rocken met een zonnebril zoals die van Lisa. Of gewoon een super toffe fit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (LISA KORVER) (@lisakorver22)

2. Squatted with one foot in front

Kaarsrecht en hoofd schuin. Waarom zou je spiegelfoto zo saai moeten zijn? Gebruik dat lichaam van je om gekke poses te doen, je hebt die body toch niet voor niets gekregen? Ga op je hurken speel een beetje met je benen. Gooi een voet naar voren en show op deze manier je schoenen.

Bron: @lisakorver22
Bron: @lisakorver22

3. Upsidedown

Deze keer hoef je geen gekke poses te doen, het is de beurt aan je telefoon! Draai dat ding is een keertje en maak op die manier je foto net wat anders. Het geeft Pinterest vibes.

Bron: @lisakorver22
Bron: @lizzardcurve

4. 0,5x zoom from above

Ja het doet je denken aan die spotgoedkope fish lens die je aan je telefoon vast kon klemmen hé? Dat is helemaal de bedoeling, want dit soort foto’s zijn nu helemaal in. Zoom je telefoon uit naar 0,5x, til je arm een beetje naar boven en begin met klikken. Say cheese!

Bron: @lizzardcurve

5. Against the wall

Het is gaaf, het is sexy, it’s giving boss bitch. Deze pose is per-fect voor een verleidelijke vibe. Alles wat je nodig hebt is een muur, een spiegel, je telefoon en jezelf. Leun tegen die muur van je en zet daar een voet tegen aan. Het zal je spiegelfoto gegarandeerd tien keer mooier maken. Wedden?

Bron: @lisakorver22