Hoe lekker is het om na een lange werkdag thuis te komen in een gezellig huisje? Het is super fijn om een eigen plek te hebben. Gelukkig kun je zelf bepalen hoe jouw paleisje eruit ziet, maar wij helpen je natuurlijk graag! Deze week weer inspiratie voor je salontafel. Deze items mogen absoluut niet missen!

coffeetable-femfem

Kandelaars

Tegenwoordig vind je de overal de coolste kandelaars. Van dieren tot planten, je ziet van alles voorbij komen. Het is een echte eyecatcher op je salontafel, dus je moet er sowieso eentje aanschaffen! Zet er een kaars in en je bent klaar. Hallo, Instaproof tafel!

kandelaar1-femfem
kandelaar2-femfem

Boeken

Niet alleen prachtig vanwege de buitenkant, ook handig als je bezoek krijgt en jij thee gaat zetten. Zo vermaak jij je gasten altijd!

Screen Shot 2018-05-16 at 14.55.22
Screen Shot 2018-05-16 at 14.59.48

Schaaltjes

Je kunt het gebruiken om eten op te dienen of gewoon voor je sieraden. Met een leuke print of tekst trekt het meteen de aandacht. Gezellig!

schaaltje1-femfem
schaaltje2-femfem

Vazen

Ben jij dol op bloemen? Wees dan creatief en kies voor een gave vaas! Niet zo’n standaard doorzichtige, maar ga eens voor iets anders.

vaas-femfem
vaas-2-femfem

Kaarsen

Een lekkere geur in huis? Schaf dan heel snel een geurkaars aan! Naast dat het hele huis lekker ruikt staat het ook nog eens super leuk. Hebben! 

Screen Shot 2018-05-16 at 15.05.40
Screen Shot 2018-05-16 at 16.59.48

Wat staat er bij jou thuis op tafel?

Lees ook: Met deze stationery maak jij jouw saaie bureau gezellig