Wanneer je single bent merk je er niet zoveel van maar zodra je in een relatie bent wel: je hebt verschillende soorten single vriendinnen. De een is altijd bezig met werk terwijl de ander het liefst flirt met alles wat los en vast zit. Welke ben jij? En herken jij je vriendinnen in dit rijtje?

soorten vrijgezelle vriendinnen FEM FEM

1. De avonturier

Single zijn is leuk! Je kan gaan en staan waar je wilt en deze vriendin weet dat maar al te goed. Deze vriendin is opzoek naar een leuke tijd en is niet vies van een paar scharrels on the side.

Waarom deze vriendin zo leuk is: Ze is begripvol en positief. Wanneer je ruzie hebt met je partner weet deze vriendin je binnen no time weer op te vrolijken.

single vriendinnen 1 FEM FEM

2. De sarcast

Ik durf te wedden dat deze vriendin niet van Valentijnsdag houdt, sterker nog: ze vind het helemaal niks! Ze houd niet van romantiek en zelfs de schattige relatie van jou en je partner maakt haar niet 1 graden warmer.

Waarom deze vriendin zo leuk is: Niemand is zo eerlijk als dit soort vriendinnen. Ze zal alles doen om je hart te beschermen, dat doet ze immers ook voor haar eigen hart.

single vriendinnen 2 FEM FEM

3. De stille vriendin

Deze vriendin is waarschijnlijk al een tijdje in je leven en wil je graag nog een lange tijd bij je houden. Deze vriendin weet wanneer ze wat moet zeggen en wanneer niet. Ook al is haar eigen liefdesleven misschien niet heel erg bloeiend, ze blijft haarzelf!

Waarom deze vriendin zo leuk is: Ze luistert. Wanneer jij je hart moet luchten is ze daar voor je. (Ook al is ze single, ze weet precies wat jij moet doen).

single vriendinnen 3 FEM FEM

4. De flirt

Waarschijnlijk hou je niet meer bij met wie deze vriendin nu weer contact heeft. Ze is een pro in Tinder en heeft matches over het hele land. Je partner kan wel om deze vriendin lachen (maar houdt wel zijn of haar hart vast wanneer jullie weer op stap gaan).

Waarom deze vriendin zo leuk is: Deze vriendin is een echte doorzetter! Ze entertaint al je vriendinnen met de screenshots van het gesprek van haar laatste fling. En ze is goed bezig, er is niks mis met ervaring!

single vriendinnen 4 FEM FEM

5. De nieuwsgierige vriendin

Ook al heeft deze vriendin haar handen vol aan haar eigen (liefdes)leven, ze is nog steeds heel geïnteresseerd in jouw relatie en laat dat graag zien. Soms zijn de vragen ietwat persoonlijk maar het is altijd leuk als er interesse word getoond.

Waarom deze vriendin zo leuk is: Omdat deze vriendin al veel van je relatie weet is het makkelijker om over je relatie (problemen) te praten. Ze weet waarschijnlijk ook een hele hoop dus stel jij je graag open voor adviezen (en andersom ook).

single vriendinnen 6 FEM FEM

6. De BFF

Jij (en je partner) vinden deze vriendin helemaal leuk. Waarschijnlijk is zij de eerste die jullie gezamenlijk uitnodigen voor een feestje en de eerste keus voor een dubbeldate met een vriend of vriendin van je partner. Deze vriendin is perfect voor als je even je hart moet luchten omdat ze je kent als geen ander.

Waarom deze vriendin zo leuk is: Ze is positief, luistert naar je problemen en is er altijd als je haar nodig hebt. Ook al heb jij nu een relatie (en zij misschien ook) blijft het leuk om met elkaar af te spreken. Dit soort vriendinnen voelt voor jou en je partner eerder als familie en jullie kunnen je geen leven zonder haar voorstellen.

single vriendinnen 7 FEM FEM

7. De romanticus

Deze vriendin kan goede discussies voeren met de sarcast. De romanticus gelooft in liefde en zal de eerste zijn om je aan te sporen om je partner te bellen na een ruzie. Heb je geen inspiratie voor een cadeautje? Deze vriendin weet precies wat je moet kopen. Maar ze is ook een goede vriendin voor jou, ze is positief en geeft de beste knuffels.

Waarom deze vriendin zo leuk is: Deze vriendin blijft achter haar overtuigingen staan. Dat ze gelooft in liefde betekent niet dat ze dom is, ze kan ook heel realistisch zijn. At the end of the day gaat het haar om positiviteit en is ze een kei in doorzetten. Ze zal jou zeker aanmoedigen om hetzelfde te doen!

single vriendinnen 8 FEM FEM