Ooit kwam er in 2000 de film ‘What Women Want’ uit met in de hoofdrol Mel Gibson en Helen Hunt. Of het nou echt het beste beeld gaf van wat vrouwen zoeken in de liefde? Nou, nee. En qua gebied van alles wat gebeurt onder de lakens waren er ook wel een aantal ontbrekende delen.

seks vrouwen Fem Fem

Dat mannen makkelijker klaarkomen dan vrouwen is een feit. Sterker nog, de helft van de vrouwen komen zelden of bijna nooit klaar tijdens de seks in tegenstelling tot die 85% van de mannen die daar geen enkel probleem mee hebben. Percentueel niet echt een eerlijke verdeling, toch? Afijn, wij stemmen voor wat verandering in deze cijfers en dat zou moeten kunnen want dit zijn alle bevredigende dingen die we allemaal het liefst zouden willen in bed:

1. Een partner die ook geïnvesteerd is in jouw genot

Je hebt ze, de mannen die alleen bezig zijn met klaarkomen en totaal geen rekening houden of de dame waarmee hij het bed in is gedoken wel of niet haar hoogtepunt heeft bereikt. (Dumpen, ladies.) Wat jij wil is een partner die zich wel bekommert of ook jij het naar je zin hebt.

2. Veiligheid

Veilig seksen zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar in dit geval kunnen beide partijen hier iets te laks mee om gaan. Maar een grote afknapper zijn ook de mannen die er gelijk van uitgaan dat het allemaal zonder condoom gaat gebeuren. Dit leidt eerder tot geen seks dan een wilde stoeipartij. No glove, no love.

3. Een orgasme

Je las het net al, ongeveer de helft van de vrouwen komt niet klaar (!). Klaarkomen bij een vrouw duurt nou eenmaal iets langer dus een sekspartij moet niet eindigen met alleen een man die zijn hoogtepunt heeft bereikt. We noemde het net al: je wilt een partner die ook geïnvesteerd is in jouw genot, dan komt die orgasme heus wel.

4. Communicatie

Ja, ook tijdens de seks. Duidelijk verhaal wel, laat elkaar weten wat je wel en wat je niet lekker vindt. Klinkt awkward, maar wil je een betere seksleven then it’s a must.

5. Een schoon bed

En doei hitsigheid zodra je een bed ziet wat al weken niet is verschoond.

6. Voorspel

Neem vooral lekker de tijd om elkaar op te winden. Ze zeggen toch altijd patience is key. Nou, wat betreft seks dus ook.

7. Een sok verbod

Sorry hoor maar het is toch behoorlijk onaantrekkelijk als er een naakte man voor je staat en meneer heeft zijn sokken nog aan? Zorg gewoon dat de no socks in the bedroom regel duidelijk is.

8. Enthousiaste cunnilingus

Geen idee waar we het over hebben? Ah, gelukkig snappen de mannen van Man Man er alles van want die schreven onlangs over waarom mannen vaker moeten beffen. (http://man-man.nl/waarom-mannen-moeten-beffen/) Thanks, guys.

Happy humping!