Koen Pieter van Dijk – beter bekend als Koen Kardashian – heeft het de laatste weken erg zwaar. Hij is met de dood bedreigd, nadat roddeltante Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal een oud filmpje van hem verspreidde, waarbij ze schrijft dat Koen een peperduur horloge heeft gestolen. Hiervoor doet hij nu aangifte.

Yvonne Coldeweijer aangifte Koen Pieter van Dijk
Bron: @lifeofyvonne

Gestolen horloge

Een paar weken geleden begon alle drama: Koen Pieter van Dijk werd beschuldigd van het stelen van een peperduur horloge van een man. De man in kwestie is Donnie en ‘onthulde’ dit aan roddeltante Yvonne Coldeweijer en lekte daarbij een heftig filmpje van de toen-nog-verslaafde-Koen. Uiteindelijk besloot Yvonne dit de delen op haar juicekanaal, maar niet zonder gevolgen voor de BN’er. Sindsdien heeft Koen een hoop nare berichten gekregen waaronder ook doodsbedreigingen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Yvonne Coldeweijer aangifte Koen Pieter van Dijk
Bron: @koenpieter

“Vorige week ben ik beschuldigd van het drogeren en bestelen van een persoon. Dit is een leugen en hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie”, begint Koen op een Instagram Story. “Bij deze leugen werd tevens een foto en video gedeeld die als ‘steunbewijs’ moesten dienen”. Hierbij gaat het om beelden uit 2020 waarom Koen samen met een man onder invloed was van verschillende middelen.

“Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die dit soort onwaarheden vertellen en verspreiden”, doelt Koen op Yvonne en Donnie. “Helaas gaan dit soort leugens gepaard met doodsbedreigingen aan mijn adres”. Het geeft de BN’er slapeloze nachten.

Bericht naar Donnie

“Ik heb Donnie een bericht gestuurd en om opheldering gevraagd, maar helaas geen reactie”, schrijft Koen over Donnie. In een volgende Story deelt hij het bericht die hij naar hem heeft gestuurd. “Hoi Donnie, volgens mij gaat het niet helemaal goed met je”, begint zijn bericht naar de man die valse beschuldigingen over Koen heeft gelekt. “We weten allebei dat dat ik je in jaren niet meer heb gezien. Het filmpje wat jij hebt laten lekken uit 2020 is voor mij hartverscheurend”, schrijft hij verder.

“En over de Rolex, kom op man. Hoe durf je dit te zeggen. We zijn ook nooit vrienden geweest, we hebben elkaar namelijk 2 of 3 keer gezien. Allebei verstrooid op een after, allebei de weg kwijt en verloren van het leven”. Koen schrijft verder dat hij geen haat voor Donnie voelt, puur omdat hij weet dat het geen slechte jongen is en dat dit door zijn verslaving komt. “Laat jezelf opnemen en ga er voor. Ook jij kan dit Donnie”, aldus Koen aan het einde van zijn bericht.

Het artikel gaat verder onder de foto. 

Yvonne Coldeweijer aangifte Koen Pieter van Dijk
Bron: @koenpieter

Verder over Yvonne

Dat Yvonne fout heeft gezeten, weet ze gelukkig wel. Maar dat stopt Koen niet om aangifte tegen haar te doen. “Uiteraard sta ik hierboven”, vertelt Koen aan zijn volgers. Iets wat we van de roddeltante niet gewend zijn, is dat zij haar ‘oprechte’ excuses heeft aangeboden voor dit gruwelijke ongeval. Benieuwd naar haar slachtofferrol excuus? Dat lees je in het artikel van Reality.nl.