Het programma waar veel mensen met plezier naar kijken komt terug. Goed nieuws, want je kunt je nu opgeven voor Married at First Sight: Match or Mistake.

match or mistake

Net even wat anders

Je zult gelijk denken aan het programma Married at First Sight dat nu te zien is op Videoland, maar deze versie is toch net eventjes iets anders. Waar ze in Married at First Sight met z’n twee├źn het huwelijksavontuur aan gaan, doen ze dat in Match or Mistake met alle koppels. Ze reizen allemaal af naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis.

Tijdens de reis ontmoeten alle koppels elkaar in groepsverband, dit zorgt voor hechte vriendschappen maar af en toe ook voor behoorlijk wat opschudding. Goed nieuws voor de kijkers want er komt een nieuw seizoen van het programma aan! Dat wordt weer genieten.

Geef je nu op

Extra leuks nieuws, want je kan je nu opgeven voor het programma. Ben je single en wel toe aan wat vastigheid in je leven? Durf je de sprong in het diepe te nemen om misschien wel de man of vrouw van je dromen te ontmoeten? Wacht niet langer een geef je nu op via deze link. Je kan natuurlijk jezelf opgeven, maar ook je vrienden. Wie o wie vind jij dat deze kans moet grijpen?