Kim Kardashian maakt er geen geheim van dat zij behoorlijk wat sport om zich ze fit te voelen. Haar buik is er dan ook eentje waar we eigenlijk allemaal wel jaloers op zijn. Tijd om haar routine eens onder de loep te nemen. Dít is de ab-workout die Kim Kardashian iedere dag doet.

Sporten is gezond

Dagelijks genoeg bewegen zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal helemaal gezond blijft. We zouden dan ook sowieso aanraden om dagelijks te zorgen voor voldoende beweging. Dat betekent zeker niet dat je je dagelijks uren in de sportschool moet uitsloven! Een korte work-out kan al genoeg zijn. Dat bewijst Kim Kardashian maar al te graag. Haar korte dagelijkse routine houdt haar fit.

Dit is de ab-workout die Kim Kardashian iedere dag doet

TikTokker Sophia Nicole (@sophianikki) deelt op TikTok een video, waarin ze laat zien wat de dagelijkse ab-workout van Kim Kardashian is. Deze zou volgens haar bedacht zijn door de personal trainer van Kim, Melissa Alcantara. Goed nieuws! De work-out bevat maar 3 oefeningen. Wel kun je je voorbereiden op een behoorlijk pittige work-out. Deze bewegingen zijn zo makkelijk nog niet, maar zorgen er wel voor dat je fit wordt. Met misschien, in combinatie met de juiste voeding en genoeg cardio, die platte buik waar we allemaal zó naar verlangen.

De ab-workout die Kim Kardashian iedere dag doet bestaat uit deze oefeningen:

1. Leg raises

Start de routine met leg raises. Je doet vier sets van steeds 12 leg raises. Voor deze oefening ga je plat op de grond liggen en laat je je handen rusten onder je hoofd. Je beweegt je benen van boven naar beneden, maar zorgt er wel voor dat je de grond niet raakt. Voor het beste effect mag je rug niet hol zijn tijdens de bewegingen.

workout Kim Kardashian
Bron: TikTok @sophianikki

2. V-ups

De tweede oefening bestaat uit v-ups. Je doet wederom vier sets van steeds 12 v-ups. Voor deze oefening zet je je handen op de grond en spring je van een plank positie in een v-vorm en weer terug.

workout Kim Kardashian
Bron: TikTok @sophianikki

3. Sit-ups met klap

De derde en laatste oefening zijn sit-ups met een klap tussendoor. Ook van deze oefening doe je vier sets van steeds 12 sit-ups. Deze oefening is eigenlijk net als de gewone sit-up, maar dan met een kleine twist. Je beweegt namelijk om en om je been omhoog als je je bovenlichaam naar boven tilt. Terwijl je dit doet klap je onder je been met je handen. Ouch…

workout Kim Kardashian
Bron: TikTok @sophianikki

Bekijk de TikTok-video van de work-out van Kim Kardashian hieronder:

@sophianikki Replying to @bamboozled42 KIM K AB WORKOUT?! Say less #celebrityworkout #celebworkout #abworkout #abworkoutchallenge #celebrityfitness ♬ original sound – Sophia Nichole

Lees ook: What?! Kim Kardashian zou poep eten om er jong uit te blijven zien