Hoewel Justin Timberlake (39) het afgelopen jaar noodgedwongen rustig aan moest doen vanwege het coronavirus, heeft de zanger nu een mooi project om naar uit te kijken. Hij had al een mooie acteerklus te pakken in de film Friends With Benefits en nu kan hij een nieuwe naam aan zijn lijstje toevoegen. Aanstaande vrijdag wordt de serie ‘Palmer’ gelanceerd op Apple TV Plus en daarmee keert Timberlake terug als acteur.

justin

Verhaal

Justin is te zien als als ex-bajesklant, die probeert terug te keren naar een normaal leven als hij zijn straf heeft uitgezeten. Als hij intrekt bij zijn oma, ontmoet hij haar 8-jarige buurjongen Sam, met wie hij een bijzondere band opbouwt. Volgens Justin klikte het direct tussen hem en Ryder Allen, de jongen die de rol vertolkt. “We hebben heel veel kids op auditie gehad. Als iemand die zelf ook al jong in de business zat, weet ik hoe zenuwslopend dat voor ze is. Je wil aan de volwassenen laten zien hoeveel talent je hebt, hoe professioneel je wel niet bent. Maar het is geen toeval dat we juist hebben gekozen voor het jongetje dat zich daar totaal niet mee bezig hield.”

Daddy Timberlake

Afgelopen zomer werd Justin voor de tweede keer vader, van zoon Phineas. Vanwege het alle chaos van het afgelopen jaar konden hij en zijn vrouw Jessica Biel de zwangerschap in alle rust beleven, iets wat ze als een geschenk zagen. “Ik ben in de gelukkige positie dat ik mijn projecten kan uitkiezen. En ik merk dat ik ontzettend streng ben geworden in die selectie. Begrijp me niet verkeerd; ik ben nog altijd vrij ambitieus. Maar ik moet ergens wel heel erg door geraakt worden voor ik er ja tegen zeg, omdat er veel tijd in gaat zitten die ik niet met mijn familie kan doorbrengen.”