Het is tegenwoordig voor niemand meer onbekend dat de Action een aantal geweldige parfum dupes in het assortiment heeft zitten. Ze hebben daar nu weer een nieuw product aan toegevoegd en wij zijn daar echt superblij mee. Ze verkopen namelijk nu een eigen car parfume die echt precies op het autogeurtje van de Rituals lijkt.

Action autogeurtje car parfume dupe Rituals
Bron: Winkelcentrum Autorama

Rituals dupe

Het autogeurtje van de Rituals zullen veel mensen wel kennen. Je auto ruikt hierdoor gelijk heerlijk, maar je betaalt er ook best wel wat voor. Gelukkig is daar onze redder, de Action, die weer een goedkope dupe verkoopt. Nu kan je auto lekker ruiken en hoef je niet meer tientallen euro’s te betalen, geweldig toch?

Action autogeurtje

De car parfume van Action is van het merk Vinove en het zou je auto, voor 90 dagen lang, lekker moeten laten ruiken. Ze hebben vier verschillende geurtjes, maar volgens TikTok is de geur ‘Rome Wood’ de dupe van de Rituals-autoparfum. Voor maar €2,39 per stuk kan je de autogeurtjes kopen! Ze zijn online te bestellen, maar als je ze liever eerst ruikt voordat je ze koopt kan je ze ook in de winkel scoren. 

auto parfum Action Rituals dupe

TikTok is fan

Zoals wel vaker bij dupes, zijn TikTokkers er altijd als een van de eerste bij. Denise Lenselink deelde op TikTok een video met de tekst “ren naar de Action!”, waarin ze deelde dat het echt precies een dupe is van de car parfume van Rituals. We moeten zeggen dat wij echt wel snel geinfluenced worden, dus we weten wel wat wij in ons mandje stoppen bij ons volgende bezoekje aan de Action!

@kisses.denise Rituals autogeurtje DUPE😍 #autogeurtje #auto #autoparfum #rituals #ritualsdupe #action #actiondupes #dupe #namaak #goedkoop #fy #fyp #foryou #foryoupage #actiondupe #parfum #ritualsparfum #dontwalkrun ♬ stream escapism – #1 worth it. stan

Parfum dupes

Ben jij nu ook al weer je volgende bezoekje aan het plannen? Neem als je er bent dan ook even een kijkje bij de parfums. Heel veel parfums zijn namelijk gewoon dupes van bekende merken. Dus geloof ons maar als we zeggen dat er echt een aantal must haves tussen zitten.