Ben je in bezit van een overheerlijk bad in huis, dan is één van je favoriete bezigheden een uurtje badderen. Het liefst doe je dit met een glaasje lekkers, een snackje, een boek of je tablet. Hier is alleen nooit goed genoeg plek voor, maar de Action heeft hier mega slim op ingespeeld: sinds kort verkoopt de Action een spotgoedkope badplank.

Action-product
Bron: Haarlem updates

Action badplank

Ben je een trotse eigenaar van een overheerlijk bad, dan vind je badderen helemáál geen straf. Sterker nog, het liefst zit je er uren in. En we geven je groot gelijk. Wist je dat één uur in bad liggen gelijk staat aan een half uur sporten? Heerlijk, maar soms niet even handig. Vaak heb je behoefte aan wat items tijdens je tijd in bad. Denk aan een boek, je telefoon en misschien wel wat te drinken.

De Action heeft hier echter een oplossing voor bedacht:  een uitschuifbare bamboe badplank met houders voor boeken, bekers, smartphones en tablets. Ja, echt waar. Verzopen boeken en een overvolle badrand is vanaf nu verleden tijd. Dit concept bestaat uiteraard al langer, maar onze allerliefste Action denkt ook aan onze portemonnee. We love that!

De uitschuifbare badplank van de Action is écht een must-have als je een uur of langer van het warme water in bad kan genieten. De badplank heeft een oppervlakte van 50-85 bij 18 bij 4 centimeter en is daarmee geschikt voor ieder standaard bad. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of dit past of niet. Geweldig!

De bamboeplank zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt in bad binnen handbereik hebt, wat je verblijf tussen de bubbels een stuk eenvoudiger maakt. Het badartikel van de Action heeft een handig uitklapbare leuning waar je gemakkelijk je boek kan neerzetten. Ben je geen lezer? Dan kan je hier ook je tablet neerzetten, zodat jij je favoriete serie of film voor de duizendste keer kan bekijken. Maar daar houdt het nog niet bij op. De badplank heeft namelijk ook een houder voor je glas drinken. Champagne, wijntje of gewoon een glaasje fris? Alles kan!

Wat mocht het kosten?

Eerder zeiden we al dat de bamboe badplank spotgoedkoop is, maar wat is goedkoop? Zoals we van de Action gewend zijn, houden zij altijd rekening met onze portemonnee (thank god). Maak je dus geen zorgen, want dit pareltje is te koop voor maar €9,95 en is het meer dan waard!