Ben je nog op zoek naar een goede bronzing stick, maar wil je ook letten op de centen in je portemonnee? We got you! Action verkoopt momenteel een bronzing stick voor het gezicht en lichaam. Enne, het werk net zo goed als die van Milk Makeup.

bronzing stick
Bron: Pinterest

Action

Laten we even eerlijk zijn, als we naar Action gaan, dan halen we niet alleen wat we nodig hebben. Er zijn zoveel spullen die we voor een laag prijsje kunnen scoren en dat geldt ook voor de beautyproducten die ze verkopen. En tsja… Dat is natuurlijk ge-wel-dig voor de beautyliefhebbers! Want dat een product goedkoop is, betekent niet meteen dat het van slechte kwaliteit is. Momenteel verkoopt Action weer een leuk beautyproduct en wij zijn er erg enthousiast over.

Bronzing stick

Nu de zon weer schijnt willen we het liefst gaan voor een tanned look. Mocht je nog op zoek zijn naar een bronzing stick, om zo’n look te creëren, dan ben je hier aan het juiste adres. De bronzing stick van Action kun je gebruiken voor het gezicht én lichaam. Superhandig zo’n 2 in 1.

Normaal kosten bronzing sticks rond de €20, maar bij Action koop je ‘m voor maar €2,29. Dat is dus meer dan de helft goedkoper. Dus wij zeggen: ga niet lopen naar Action, maar ren! Want voordat je het weet is het uitverkocht. Het gaat namelijk helemaal viral op TikTok…

Hoe te gebruiken?

We horen je denken: hoe gebruik ik zo’n stick? Action geeft hier geen duidelijke uitleg over, maar we zouden adviseren deze stick over je foundation of bb-cream aan te brengen. Je kunt ‘m uitblenden met een kwast, maar wil je voor een natural effect gaan, dan kan je hiervoor ook je vingertoppen gebruiken. Tip: breng wat extra bronzer aan op de plekken waar je normaal gesproken ook door de zon zal verkleuren, zoals je neus en het gebied rondom je haarlijn.