Op de lange zomeravonden is er niets leukers dan met je vriendinnen marshmallows roosteren op het strand of lekker makkelijk in de achtertuin. De Action komt met iets nieuws. Enne, als jij een marshmallow fan bent, moet je dit hebben!

barbecue chocolade met marshmallows action
Bron: Action

Chocolade marshmallows

Je hebt vast en zeker wel eens rond een kampvuur gezeten met je vrienden of vriendinnen terwijl jullie marshmallows aan het roosteren waren. Dit is een heerlijke activiteit voor de lange zomeravonden. Een gezellig muziekje op de achtergrond, een leuk kaartspel en je hebt een top avond met je vriendinnen! Maarre, wij kunnen ons best voorstellen dat je die normale marshmallows nu onderhand een beetje zat bent. Dan ben je aan het perfecte adres, want de Action heeft hier iets nieuws op bedacht en wij praten je bij.

De Action heeft een nieuw product gelanceerd dat jouw zomeravonden zomaar eens zou kunnen veranderen. De winkel heeft een barbecue uitgebracht met chocola en marshmallows samen. Dit houdt in dat je de chocola kunt laten smelten en je de marshmallow hierin dipt. Enne, zoals je je waarschijnlijk al voor kunt stellen, smaakt dit heerlijk

Specificaties

Action heeft dit product uitgebracht in de vorm van een wegwerpbarbecue. Megahandig, want als jij en je vrienden of vriendinnen vol zitten kun je het makkelijk opruimen en laat je geen vuil achter. Een ander voordeel is dat je hem dus gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Een lekker avondje op het strand chocolade marshmallows eten klinkt dus helemaal zo gek nog niet.

chocolade marshmallow barbecue action
Bron: Action

Dit kersverse product kun je helaas niet online bestellen, maar wel bij de Action bij jou in de buurt scoren. Enne, het is ook nog eens spotgoedkoop. Voor slechts €2,19 kun jij al genieten van overheerlijke chocolade marshmallows. Wie wil dat nou niet?