Als je een beetje in de nagelwereld zit, heb je waarschijnlijk al wel eens eerder van nagelstickers gehoord. Wij zijn echt he-le-maal fan van deze nieuwe manier van je nagels doen, want het is gewoon echt super makkelijk. Meestal is één setje nagelstickers rond de 10 euro. Niet super prijzig, maar als je het wil uitproberen is het wel een kleine investering. Gelukkig kan je ze nu ook scoren bij de Action voor een heel klein prijsje!

Action nagelstickers goedkoop
Bron: @celmatique

Nagelstickers

Het is nog niet superlang een ding, maar wij vinden nagelstickers wel echt de uitvinding van de eeuw. Als je geen zin hebt om tientallen euro’s uit te geven in de nagelsalon of zelf uren bezig zijn met je nagels doen, zijn nagelstickers echt de perfecte oplossing. Binnen een paar minuten heb je een prachtige manicure die ook nog eens weken lang perfect blijft zitten. Het enige wat je moet doen is je nagels goed preppen, de stickers opplakken, die vervolgens securen met een laagje top coat en je bent helemaal ready to go! 

Action

De meeste nagelstickers kan je kopen voor ongeveer 10 euro per setje. Al een stuk goedkoper dan een tripje naar de nagelsalon en het scheelt ook zeker heel veel moeite als dat je je eigen nagels zou doen. Maar de Action zou de Action niet zijn als ze niet een nóg goedkopere optie verkopen. Je kan er nu al één setje nagelstickers kopen voor maar 75 cent! Dat is toch echt bi-zar.

Verschillende setjes

Je kan verschillende soorten setjes met allemaal andere printjes bij de Action kopen. Zo heb je setjes met bloemetjes, tijgerprint, glitters, sterretjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook staat heel onze FYP vol met mensen die deze nagelstickers uitproberen. Enne, sommige hadden weer andere printjes dan wij op de site kunnen vinden, dus wie weet heeft jouw Action nog veel meer opties.

@brina.degroot I was today years old when I tried nailstickers for the first time!! I think they look so cute✨ #nailstickers #domynailswithme #girlythings #nailstickersathome #actionnederland ♬ Sway With Me – Saweetie & GALXARA

@actionnederland Deze nagelstickers besparen je tijd én geld! 💅😌 #ActionNederland #nagelstickers #nailstickers #nailart ♬ origineel geluid – actionnederland

Lees ook: TikTokkers gaan los: Action verkoopt nu magnetische nepwimpers