Iedereen wil wel zo’n prachtig minimalistische interieur hebben, net zoals Pinterest. Meestal kan het zo zijn dat de spullen voor zo’n interieur wat duurder zijn, maar gelukkig bestaat Action! Als je je eettafel wat stijlvoller wil hebben, dan ben je op het juiste adres. Action verkoopt namelijk deze witte minimalistische borden voor een goed prijsje.

minimalistische borden
Bron: Far & Away

Minimalistische borden

Wellicht dat je deze minimalistische borden wel eens eerder hebt gezien. Het design van deze borden zorgen voor een klassieke look op tafel. Deze borden kunnen soms een wat duurder prijskaartje hebben, maar gelukkig bestaat Action. TikTokker @rodneymmathew1 heeft deze borden gevonden. En ze zien er prachtig uit op de eettafel!

@rodneymmathew1 Action at its A game. #action #actionfindsvoorjou #fyp #voorjou ♬ original sound – Lina ✰

Zoals je kunt zien zijn ze er erg mooi. En één ding is duidelijk: deze borden zorgen echt voor een minimalistische look. De borden zijn verkrijgbaar bij Action voor maar €2,89 per stuk. Als je het nog stijlvoller wil hebben, dan hebben we nog iets voor je in petto. Zo kan jouw eettafel er nog mooier uitzien.

Inspiratie

Als je het bord hebt, is het mooi om hetzelfde bord, maar dan kleiner erop te zetten. Daarna zet je daarop een klein, diep kommetje. Maak het af door er een mooie placemat eronder te zetten, en een katoenen servet. Nu hoef je alleen nog bestek te pakken, een wijnglas en een drinkglas. Hieronder zie je een TikTok met precies deze look. Zo ziet jouw eettafel er prachtig en minimalistisch uit, net zoals op Pinterest.

@thelafleurhouse @dinewithfable with the most beautiful dinnerware and accessories 🥂 #home #fyp #dinnerwithme #diningroom #diningroomdecor #modernhome #interiordesign #interiordecor #minimalist #neutralstyle #homedecor #minimal #contentcreator #warmneutrals ♬ Everything – Switch Disco

Uit de reacties blijkt dat niet alleen deze interieur look heel mooi vinden. “Love 😍” en “Obsessed”  klinkt het in de comments. Dus loop niet, maar ren naar de Action als je ook zo’n minimalistische eettafel wil hebben!