Self tanning drops, steeds meer mensen gebruiken het tegenwoordig. Het ziet er natuurlijker uit en het is ook veel beter dan de zonnebank. Als je ook self tanning drops gebruikt, dan ben je vast wel bekend met het merk Collistar. Helaas is het niet super goedkoop, maar bij Action verkopen ze een dupe. En het is een stuk goedkoper dan je denkt!

self tanning drops
Bron: Pinterest

Self tanning drops

Steeds meer mensen kiezen er voor om self tanning drops te gebruiken in plaats van naar de zonnebank gaan. Het is een stuk beter, want je beschadigd de huid niet met UV-stralen. Het is super makkelijk om te gebruiken. Je mengt een paar druppels met je bodylotion of gezichtscréme, brengt het aan op de huid en binnen een paar uur heb jij een prachtige, glowy tan. Door tanning drops te gebruiken verzorg je dus ook nog eens de huid. Het heeft dus best veel voordelen.

Als je bekend met het product, ken je ook vast wel de tanning drops van Collistar. Het is helaas niet de goedkoopste zelfbruiner, maar gelukkig bestaan er dupes! Action verkoopt nu self tanning drops en het blijkt heel goed te zijn.

Collistar dupe

Bij Action verkopen ze nu een dupe van de Collistar self tanning drops. En het is een stuk goedkoper dan je denkt. De druppels van Collistar kosten €30, maar Action verkoopt self tanning drops voor maar €2,39. Dat is al meer dan de helft – echt mega goedkoop dus. Tiktokker @lisadecock heeft ze al voor ons uitgeprobeerd. Ze was er erg tevreden mee, maar zelf vond ze dat ze wel wat meer druppels had kunnen gebruiken. We kunnen in ieder geval wel zien dat het zorgt voor een hele natuurlijke, glowy tan!

@lisadecock Wie heeft deze druppeltjes ook al getest? 🤍 #action #actionbeauty #actionbelgie #makeup #makeuplook #tanningdrops #tanning #healthyglow #glowyskin #tanskin #vlaamseblogger #vlaamsetiktokker ♬ Dj Calm Down Xxx (Remix) – DJ Zaan