Teddystof: we zien het tegenwoordig overal. Op jassen, tassen, bankjes, kleedjes en nog veel meer! Maar wat als we je vertellen dat onze viervoeters ook kunnen genieten van deze heerlijke stof? Kunnen ze lekker warm liggen nu met dit koude weer. Voor de prijs hoef je ze in ieder geval niet te laten liggen.

Teddy bankje hond kat action
Bron: Action

Teddy bankje voor je viervoeter

O wat zijn we obsessed met de teddy-trend. Zo lekker en in je huis staat het zo knus! Mocht je dat lelijke kleedje van je viervoeter niks vinden, hebben wij een interieurproof bankje voor je gevonden. Een teddy stoel voor je hond of kat! Wel moeten we zeggen dat dit niet geschikt is voor grote honden, het stoeltje is namelijk maar 35cm x 30cm groot. Maar geen zorgen want daar hebben we ook wat op gevonden, we komen daar zo weer op terug.

Verder op het teddy bankje… hoe amazing is het? Het staat super gezellig in je huis en de teddy stof is voor jouw huisdier heerlijk om in te liggen. Bruin of wit, je mag het zelf uitzoeken. Ze zien er beide in ieder geval super leuk uit! Doordat de een stoel mandje is, zal de mand niet koud worden op de vloer. Heeft je viervoeter ook geen last van de kou.

Spotgoedkoop

Voor de prijs hoef je dit bankje in ieder geval niet te laten liggen, want de stoeltjes kosten maar €11,11 en zijn voor nu alleen in de winkel verkrijgbaar. Een koopje noemen we dat! Mocht je nou ook zoiets willen hebben voor je grote viervoeter, hebben we op de website een heerlijke andere variant met velvet stof gevonden. Deze is wel een stukkie duurder dan de kleine variant, maar het is je geld waard.

Je viervoeter zal hier namelijk niet alleen van genieten, maar jij ook. Want beide stoeltjes (groot én klein) staan super leuk in elk interieur.