Tegenwoordig maken we al onze foto’s met onze mobiele telefoon, super handig natuurlijk. Er zit alleen wel een nadeel aan, je print niet zo snel meer foto’s uit. En hoe zonde is dat? Het is juist zó leuk om je leukste herinneringen in een fotoboek te plakken. We kennen allemaal de printers die foto’s eenvoudig vanaf je telefoon uitprinten, maar deze zijn allemaal ontzettend duur. Of toch niet? Action verkoopt nu een pocket printer voor wel een hele aantrekkelijke prijs.

pocket printer action (1)

Pocket pinter

Een pocket printer is een kleine printer die foto’s vanaf je mobiele telefoon eenvoudig en snel uitprint. Je hebt ze van veel verschillende merken, maar deze zijn allemaal ontzettend duur. Maarre, wij hebben goed nieuws. De Action verkoopt nu namelijk de ‘Fichero minipocket printer’ voor slechts €29,95. Komt dat even goed uit.

De printer is alleen online verkrijgbaar. Voor €29,95 (inclusief verzendkosten) heb jij hem binnen één week op de deurmat liggen.

Super handig

Deze minipocket printer van Action is multifunctioneel. Je kan er namelijk niet alleen foto’s mee printen. Nee, je kan er veel meer mee. Met deze printer kun je een notitie, leuke stickers en foto’s printen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook heel eenvoudig leuke labels maken voor je kruidenpotjes. Hij is lekker compact en werkt op bluetooth, je kunt hem dus super makkelijk meenemen. En ook dit zien wij als een voordeel, want op deze manier kun je ook je leukste herinneringen meteen uitprinten. Er zit een oplaadkabel bij, dus het enige waar je voor moet zorgen is dat het apparaat is opgeladen.

De minipocket printer werkt via een (gratis) app: Lunk Jingle. Zet je bluetooth aan en printen maar. In de app kun je eigen stickers ontwerpen, je eigen boodschappenlijstje maken, maar ook je foto bewerken. Nog een voordeel dus.

De printer heeft een bepaalde techniek waardoor het geen inkt gebruikt tijdens het afdrukken, het scheelt je dus ook nog eens geld. Het enige wat je nodig hebt, is een rolletje om in het apparaat te doen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten, zoals wit, gekleurd, stickerrollen, fotopapier of speciale labels. Er zijn oneindig veel opties.