Voor de mensen die íets meer te besteden hebben met de kerstdagen hebben we iets moois gevonden. Ben je namelijk dol op adventskalenders maar liever aan adventskalender zonder chocolade? Ga dan richting Tiffany & Co. en voor $112,000 krijg je vierentwintig hebzuchtige cadeaus, waaronder een armband van $15,000!

adventskalender tiffany FEM FEM

Tiffany & Co. adventskalender

Het iconisch bedrijf introduceert voor het eerst een adventskalender voor de feestdagen. Het is onderdeel van de “Very, Very Tiffany” feestdagen collectie en het idee achter de verpakking is dat het lijkt op de flagship store van de winkel in New York. In totaal zitten er uiteraard cadeautjes in, allemaal verpakt in de bekende blauwe doosjes van Tiffany.

adventskalender tiffany 1 FEM FEM adventskalender tiffany 2 FEM FEM

Afijn, wil je weten wat er allemaal te vinden is in de vierentwintig Tiffany doosjes? Onder andere een armband dus ter waarde van $15,000 met diamanten, een rosé gouden ketting met diamanten voor $7,000, Tiffany Paper Flowers™ Diamond and Tanzanite Flower Drop oorbellen van $9,000, parfum van Tiffany, ornamenten voor in je kerstboom en nog een veel meer sieraden.

Overigens zijn er in totaal maar vier van deze adventskalenders gemaakt van Tiffany’s, dus mocht je net buiten de boot vallen (of gewoon niet zo’n bizar hoge prijskaartje kunnen betalen) hebben we nog een tip: de adventskalender van MAC Cosmetics.