Wat is er nou leuker dan 24 dagen lang een klein cadeautje uitpakken? Iedere dag een luikje van de adventskalender openmaken wordt een steeds populairder iets en dat hebben vele bedrijven en merken ook gemerkt. Naar mijn idee komen er ook jaarlijks meer en meer adventskalenders en ze worden steeds creatiever en unieker. Wij hebben de leukste voor jou op een rijtje gezet, kom maar op met die cadeautjes!

Wijn

Cadeautjes zijn erg leuk, maar al helemaal als er een klein percentage alcohol inzit. Als dit percentage met wijn te maken heeft, wordt het nog veel leuker. Op de website van de adventskalender staat de quote “Christmas is too short for boring wine!”. Dit is de reden waarom deze wijn adventskalender wereldklasse aanbiedt. Rode en witte wijnen, rosé, prosecco en zelfs een feestelijke champagne.

wijn adventskalender

Foto: Virgin Wines

Thee

Koude dagen betekent: heel veel warme drankjes drinken om jezelf warm te houden. Koffie houdt ons wakker, maar te veel koffie is ook niet goed voor je. Dit is de reden waarom wij hebben gekozen voor 24 dagen met 24 verschillende soorten thee van Betjeman & Barton. De echte theeliefhebbers kennen dit merk waarschijnlijk wel. Ken jij het niet? Dan moet je het zeker even testen door deze adventskalender. Met bekende soorten als Rooibos, maar ook unieke smaken als Malesherbes voor €33,-.

thee adventskalender femfem

Foto: Barton

Rituals

Ben jij een echte Rituals liefhebber en wil je het liefst iedere dag iets nieuws van dit merk? Dit is mogelijk met de Rituals adventskalender. 24 dagen lang een deurtje openmaken en jezelf steeds verwennen en laten verrassen met een van de exclusieve bestsellers. De adventskalender is in de vorm van een kerstboom en dat maakt het nog feestelijker. Je kunt de exclusive kalender al aanschaffen voor €59,50 en de deluxe voor €79,50.

Rituals adventskalender femfem

Foto: Rituals

L’Occitane

Waarom zouden we wachten op kerst? Waarom pakken we niet iedere dag een cadeautje uit? Dit is de gedachte van L’Occitane. Zij hebben ieder jaar weer een adventskalender en dit jaar hebben ze er zelfs twee. De klassieke adventskalender, die net lijkt op het Franse dorpje de Provence. Deze kalender bevat 24 mini’s, iedere dag weer een ander cadeautje. Ook kun je kiezen voor de premium adventskalender die gecreëerd is als een soort magisch juwelendoosje. De klassieke is te koop voor €49,- en de premium voor €99,-.

L'Occitane adventskalender femfem

Foto: L’Occitane

The Bodyshop

Een adventskalender die royaal is gevuld met diverse mini essentials, van Lip Butter tot wimperkruller. De adventskalender van The Bodyshop bestaat al een tijdje en is altijd een succes, maar wie wilt er nou niet iedere dag een nieuw product van The Bodyshop ontvangen? 24 dagen vol met nieuwe beautyproducten voor €55,- en dan ook nog een lekker vrolijk kleurtje erop, top uitvinding.

beauty adventskalender the body shop femfem

Foto: The Body Shop

Le Couvent des Minimes

Eenvoud, verzorging en vrijgevigheid zijn de woorden die verbonden staan met dit verzorgingsmerk. Ze combineren verzorgingsrecepten met natuurlijke ingrediënten. In deze verzorging adventskalender krijg je 13 producten en 11 cadeautjes voor €40,45. Een lekkere roze FEM FEM kalender met heel veel producten, op deze manier wordt kerst een feestje dit jaar.