Het is heel goed om na te denken over wat je wel of niet fijn vindt tussen de lakens. Er kan nou eenmaal veel gebeuren en je kunt lang niet alles als prettig ervaren. Weet jij wat je écht fijn vindt en wat juist een complete no go is? Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw grootste afknappers in bed.

Grootste afknappers in bed volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en voorkeuren. Het verbaast ons dan ook niet dat je er dankzij je sterrenbeeld gemakkelijk achterkomt wat je minder prettig vindt tussen de lakens. Overigens is het ook best fijn om erachter te komen wat jouw lover minder prettig vindt in bed. Zo kun je ook nog eens met zijn of haar grootste afknappers in bed rekening houden. Win-win. 

afknappers in bed
Bron: Fifty Shades of Grey

1. Ram

Een Ram heeft zijn woordje altijd klaar en zoekt iemand die dezelfde eigenschappen heeft. Hij is namelijk bang dat hij of zij iemand anders overruled, ook in bed. Een onzeker, aarzelend en verlegen persoon is dan ook echt een afknapper voor een Ram.

2. Stier

Een Stier wordt er eigenlijk zielsgelukkig van als alles altijd hetzelfde is. Doe maar normaal, want dan doe je al gek genoeg is hét motto van een stier. Het zal je dan ook niet verbazen dat een Stier een ongelooflijke hekel heeft aan mensen die constant afwijken van de normale gang van zaken tussen de lakens.

3. Tweeling

Een Tweeling houdt zijn of haar lolbroek aan in bed en verwacht dat er ook tussen de lakens nog sprake van een beetje humor is. Ben jij niet in voor een grapje? Dan ben je eigenlijk niet welkom in bed 😉

4. Kreeft

Kreeften zijn erg gevoelig en houden van echte liefdevolle seks. Er moet aandacht zijn voor beide en het gaat erom dat jullie er allebei evenveel van kunnen genieten. Iemand die enkel aan eigen genot denkt, is voor een kreeft dan ook een echte afknapper.

5. Leeuw

Leeuwen hebben altijd een uitgesproken mening en weten heel goed waar ze voor staan en waar ze voor willen gaan. Ze zijn dan ook niet op zoek naar poespas in bed, maar willen gewoon dat de ander ook weet wat hij of zij wil.

6. Maagd

Voor een Maagd hoeft het allemaal niet zo moeilijk. Maagden hebben geen lijstjes om af te strepen en willen het het liefst zo praktisch en gemakkelijk als mogelijk. Daarnaast houdt de Maagd niet zo van viezigheid. Een avontuurtje op een spannende (en vieze) plek? Hell no, de Maagd doet het liever in bed.

7. Weegschaal

Een Weegschaal kan zelf, zoals de naam al verklapt, geen beslissingen maken. Weegschalen verwachten dan ook dat de partner de beslissingen maakt. Ze kunnen het simpelweg zelf niet zo goed!

8. Schorpioen

Schorpioenen weten natuurlijk precies wat ze willen en zijn ook te koppig om hier vanaf te wijken. Ze knappen enorm af op andere koppige mensen, omdat dit botst in bed. Ze duiken liever met iemand het bed in die hen volgt.

9. Boogschutter

Voor een Boogschutter kan het nooit te groots en avontuurlijk zijn. Boogschutters kunnen dan ook uren doorgaan en verlangen naar een partner die hetzelfde kan. Daarnaast is het een echte no go als iemand zijn handjes niet uit de mouwen steekt door luiheid. Het moet wel van twee kanten komen.

10. Steenbok

Hoewel sommige mensen het helemaal niets vinden dat seks altijd bestaat uit hetzelfde riedeltje kan een Steenbok hier juist heel gelukkig van worden. Impulsieve acties worden niet gewaardeerd, het moet volgens de Steenbok niet te gek worden.

11. Waterman

Een Waterman houdt van nieuwe dingen ontdekken. Dat zie je dan ook meteen terug in zijn of haar gedrag in bed. Ben jij er niet voor in om zo nu en dan wat nieuws uit te proberen of eens compleet te experimenteren? Dan loop je zeker een blauwtje bij een Waterman, want dat is één van de grootste afknappers in bed voor hen.

12. Vissen

Hoewel Vissen zelf vaak soft zijn, is dat juist niet hetgeen wat ze zoeken in een partner. Ze laten het maar al te graag over zich heen komen en zoeken iemand die compleet de leiding neemt tussen de lakens. Ze zullen zelf dan ook niet zo snel de leiding nemen en kunnen er dan ook niet tegen als dat eigenlijk wel van ze verwacht wordt.

Lees ook: Zo zoen jij volgens je sterrenbeeld