Je kent ’t wel: je bent op vakantie en ziet er na een dagje zonnen op het strand onwijs goed uit. Je hoeft er niets aan te doen, want die natuurlijke after beach glow zorgt ervoor dat je er zo stralend uitziet. Helaas brengen we niet elke dag door op het strand, dus gelukkig hebben wij een trucje om deze gloed na te bootsen.

after beach glow
Bron: Pinterest

After beach glow

De Douyin blush trend is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken op TikTok dus we kunnen stellen dat het blijvertje zal zijn. Als je deze hack onder de knie hebt, creëer je gemakkelijk de after beach glow zonder dat je daarvoor een hele dag op het strand hoeft te liggen. Dat betekent dat je iedere dag met een sunkissed look uit de deur loopt.

Wat is de Douyin blush trend?

De Douyin blush trend is eigenlijk gewoon een bepaalde manier van blush aanbrengen. De manier van aanbrengen komt oorspronkelijk uit China, maar is inmiddels in meerdere landen als Korea, Japan en Amerika ook groot favoriet. Door middel van blush creëer je een sunkissed look door je jukbeenderen, neus en kin op de juiste manier te accentueren. Je brengt de blush aan op alle plekken in je gezicht waar de zon vaak zorgt voor een gezonde gloed.

Om deze blush-hack uit te voeren, heb je een vloeibare blush nodig. Deze blend namelijk goed met je gezicht, waardoor het er smooth uit zal zien. Hiermee ga je aan de slag op meerdere plekken in je gezicht door V’tjes te tekenen. In principe begin je met een lichte laag en blijf je toevoegen totdat je de juiste intensiteit gevonden hebt. Je kunt het zo donker maken als je zelf wil doordat je met lagen werkt.

@msaisyahnoor Trying out the viral #douyinblush trend on my brown skin! #tiktoksg #makeupraya #Raya2022 #douyinmakeup ♬ GAL (feat. Shake Pepper & Yvngboi P) [Mixed] – Ohayo

Lees ook: De make-uptrend van deze zomer: de golden hour look