Alle ‘After’ fans opgelet; vanaf vandaag kunnen we het derde deel van de filmreeks After We Fell streamen, OMG! Hoewel we nogsteeds aan het nageniet zijn van het tweede deel After We Collided, kunnen we hem onderhand wel dromen. Tijd voor wat nieuws! Wij kunnen dan ook niet wachten om de film te streamen.

After we fell

Kunnen we vanaf vandaag After We Fell streamen?

Ja, je leest het goed! Al dat lange wachten beloont, vanaf vandaag is de film niet alleen nog maar in de bioscoop te zien, maar ook te streamen! Zet de popcorn maar klaar, en kruip lekker onder een dekentje, want dit belooft wat goeds.

After We Fell

De welbekende films zijn gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Anna Todd. Hoogstwaarschijnlijk heb je de films al een keer gezien, maar voor iedereen die nog niet bekend is met het liefdesverhaal van Tessa en Hardin, hier een korte omschrijving:

De brave Tessa doet er alles aan om naar de universiteit te mogen, en wanneer haar droom uit komt ontmoet ze ‘bad boy’ Hardin op campus. Hardin is alles wat Tessa niet is, maar toch valt ze als een blok voor hem. Ook Hardin kan de bloedmooie Tessa niet weerstaan, en al gauw krijgen ze een relatie. Door de grote verschillen tussen de twee is dat niet altijd even gemakkelijk.

In het derde deel begint Tessa aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze krijgt namelijk haar droombaan aangeboden in Seattle. Houdt hun relatie tot stand, of zorgt de afstand en het verleden er toch voor dat de twee uit elkaar gaan?

Waar kunnen we het streamen

De films was een tijdje terug voor het eerst te zien in de bioscoop, maar wij konden natuurlijk niet wachten om de film te streamen. De film is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime VideoMaak dus maar snel een abonnement aan!

Lees ook: Dit zijn de meest sexy films uit 2021 die je zeker moet kijken