Ben jij een spelletjesmens? Zit jij het liefst iedere zaterdagavond om de tafel met vrienden een spel te spelen en kan jij geen genoeg krijgen van Cluedo, Pacman of tafeltennis? Dan is deze Airbnb de ware droom voor jou.

airbnb-spelletjes-pacman-femfem

Great Escape

In Clermont, 40 minuutjes rijden van Orlando in Florida, vind je The Great Escape Lakeside; een waar walhalla voor de gameliefhebber. De 13 slaapkamers hebben allen een ander spelthema. Van Pacman, tot Scrabble, tot Dokter Bibber, tot Monopoly, alle kamers zijn zo ingericht dat je het gevoel krijgt ín het spel te zijn.

airbnb-spelletjes-scrabble-femfem airbnb-spelletjes-dokter-bibber-femfem

Een grote speeltuin

Naast dat elke kamer volledig in een ander spelthema wordt ondergedompeld, is er nog veel meer te beleven. Zo is de grootste woordzoeker ter wereld er te vinden, je vindt er een escaperoom met als thema ‘Cluedo’, er is een arcade hall, een bioscoop en een levensgroot schaakspel. En je hoeft niet binnen te blijven, want buiten is er een zwembad te vinden met twee glijbanen, een hot tub en kun je zwemmen in de rivier. Je kunt gebruik maken van de kajakken, de kano’s en de 5-persoons roeiboot. Terwijl je keukenprinsen en -prinsessen een heerlijke maaltijd bereiden bij de outdoor keuken, kun jij genieten van je favoriete tv-show terwijl je ligt te dobberen op het zwembad. Na de maaltijd achter de kiezen te hebben, ga je met de hele vriendengroep naar de familie TV game show studio waar de karaoke set op jullie staat te wachten om rustig af te sluiten met een filmpje in de bioscoopzaal.

airbnb-spelletjes-monopoly-femfem airbnb-spelletjes-bioscoop-femfem

Het huis

Met een prachtige omgeving (je bent in Florida!) zul je moeite hebben dit huis te verlaten. Het is geschikt voor 16 personen en beschikt over 13 slaapkamers en 10 badkamers. De €1.214 die je moet neerleggen lijkt veel, maar wanneer je het deelt door 16 personen en wanneer je ziet wat je er allemaal voor krijgt, is dit het zéker waard!

airbnb-spelletjes-zwembad-femfem

Houd je het liever wat dichter bij huis en zoek je het wat goedkoper? Wij hebben de tofste Airbnb’s in Europa voor jou en je vriendinnen op een rij gezet, die je al vanaf €9,- per persoon kunt boeken!