Er zijn van die verblijven op de wereld die iedereen wel op z’n bucketlist heeft staan. Een koepel is er daar één van. Het is nét ff wat anders dan waar je gewoonlijk voor kiest, waardoor het toch aantrekt. Hoewel deze koepels inmiddels over de hele wereld in allerlei verschillende soorten en maten te vinden zijn, is deze variant in Portugal een uitblinker. Deze Airbnb in Portugal is een geweldige optie.

Wat te doen in Santiago do Cacém?

Portugal leent zich natuurlijk perfect voor vakanties. De temperatuur is er heerlijk en de omgeving is prachtig. Verder heeft Portugal natuurlijk ook een geweldige kustlijn met ruige rotsen en mooie stranden. Al met al is het hier dus prima vertoeven.

In Santiago do Cacém dompel je je compleet onder in de Portugese cultuur. Je kunt er namelijk de meest prachtige architectuur bewonderen. Mooie gebouwen, kerkjes en andere oude kathedralen nemen de hele regio over. Wanneer je een echte fan bent van het ontdekken van architectuur ben je hier op het juiste adres.

Wat heeft de Airbnb in Portugal te bieden?

De koepel Airbnb in Portugal is ideaal voor een stel (eventueel met kinderen) én ook nog eens panorama. Het voordeel van deze Airbnb is dat hij veel privacy weet te bieden. Hij bevindt zich op een eigen stukje terras. Het terras bevat verder twee stoelen en een kleine overkapping. Je zit er prachtig met uitzicht over de uitgerekte natuur.

Airbnb in Portugal
Airbnb

Binnenin de koepel is het simpel, maar toch compleet. In het voorste gedeelte bij de openstaande deuren vind je een groot tweepersoonsbed. Je wordt dus wakker met hetzelfde uitzicht over de uitgerekte natuur. Daarachter bevindt zich de badkamer en de kleine kitchenette met eettafel. Wederom basic, maar toch met een luxe uitstraling en van alle gemakken voorzien. Op de bovenverdieping zijn er nog twee extra bedden te vinden. Hier kunnen nog twee personen slapen.

Airbnb in Portugal
Airbnb
Airbnb in Portugal
Airbnb

De koepel staat op een park met meerdere koepels. Het voordeel hiervan is dat er meerdere faciliteiten worden aangeboden. Zo kun je massages boeken, gebruik maken van één van de (binnen)zwembaden of loungegebieden.

Airbnb in Portugal
Airbnb
Airbnb in Portugal
Airbnb

Even praktisch…

Portugal ligt in het zuiden van Europa en is dus prima bereikbaar met het vliegtuig. Je kunt je daar verplaatsen door de taxi te nemen óf door een eigen auto te huren. Dat laatste geeft je overigens wel ietsje meer vrijheid!

De Airbnb in Portugal boek je al voor zo’n €250,- per nacht buiten het hoogseizoen en zo’n €300,- per nacht in het hoogseizoen. Je kunt dit bedrag door vier delen en met vrienden of kinderen gaan óf lekker met je lover gaan.

Lees ook: Dit vuurtorenhuisje naast het strand is de mooiste Airbnb in Kroatië