Mascha Feoktistova aka Beautygloss, is al jaren bezig met het bouwen van een huis in Amerika. Het prachtige huis liet ze een tijdje geleden in een housetour video zien. Nu is alles eindelijk af en gisteren liet ze weten dat de Airbnb vanaf vandaag te huur is.

Airbnb van Mascha Feoktistova
Bron: @beautygloss

Airbnb

De Airbnb van Mascha Feoktistova is een prachtige villa, bevindt zich in het mooie Orlando. De villa bestaat uit vijf slaapkamers en vier badkamers, met elk een wc en twee losse wc’s. Het heeft een zwembad met een jacuzzi en je hebt geen achtergelegen buren, waardoor je lekker veel privacy hebt. Ook heb je een eigen oprit.

Als je met kinderen op vakantie gaat, dan kan deze villa perfect zijn voor jou. Voor kinderen is er een speelhoek met een winkeltje en een ballenbak. Er is een kinderkamer met een stapelbed en een campingbedje voor als er eventueel een baby mee is. Voor de rest heb je een slaapkamer met een gedeelde badkamer. En een hoofdslaapkamer met een badkamer, inloopdouche, tweepersoonsbed, groot bad, twee kasten en ook nog eens een balkon.

Leuk om te weten, mocht je op vakantie gaan naar Amerika en de Airbnb huren, de Airbnb zit 15 minuten van Disney vandaan en 30 minuten van Universal. Het ontwerp van de villa is trouwens niet zoals je dacht. Vanbinnen ziet het er fleurig uit met pastelkleuren.

Prijzen

Tot onze verbazing valt de prijs nog best mee. Mascha liet weten dat ze het zo goedkoop mogelijk probeerde te maken, zodat iedereen de kans krijgt om de Airbnb te huren. Per nacht betaal je €379, voor zo’n grote villa valt dat nog best wel mee. Ze had nog gekeken naar een kortingscode, maar daar kwamen ze niet uit. Het voelde niet goed voor Mascha als mensen zouden boeken en ze niet zouden weten dat er een kortingscode is.

Housetour

Vanaf vandaag kan je dan eindelijk de Airbnb van Mascha huren. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Op haar YouTube-kanaal een housetour video gedeeld. Op Instagram had ze ook al een foto gedeeld. Wij vinden het pastelkleurige huis in ieder geval geweldig!

Airbnb van Mascha Feoktistova
Bron: @beautygloss