Move over Sinterklaas: kerst komt eraan! En zoals ieder jaar zitten we weer klaar op de bank met de hele familie om naar de All You Need Is Love kerstspecial te kijken. Dit jaar is er alleen een twist: de aankomende weken voor kerstavond kunnen we al gaan genieten van de kerstspecial met natuurlijk Robert ten Brink.

Albert Heijn en All You Need Is Love komen met kerstspecial

Het programma All You Need Is Love en de supermarktketen Albert Heijn hebben hun handen ineen geslagen en komen met een kerstspecial. Vanaf 13 december kun je elke avond om 18:45 een korte aflevering bekijken waarin mensen worden samengebracht die door de maatregelen van afgelopen jaar niet samen konden zijn. Maar dat is niet alles! Net als ieder jaar is er ook op kerstavond de welbekende kerstspecial, en kunnen we met het hele land onze tranen laten vloeien.

De All You Need Is Love-brievenbus

Maar, wat is nu precies de rol van Albert Heijn in dit hele liefdesverhaal? Natuurlijk gaan de feestdagen (naast het kerstverhaal, alle cadeaus en het eten) om onze familie, vrienden en alle menen die we liefhebben. Vanaf 6 december staat er in iedere Albert Heijn een All You Need Is Love-brievenbus. Hier kun je een kaartje posten naar iemand die volgens jou wat extra’s verdient dit jaar. En dat is nog niet alles! Per winkel worden er twee winnaars gekozen die boodschappen winnen voor een uitgebreid kerstdiner. Wie weet zit jij aankomende kerst wel aan een goed aangeklede tafel met de mensen die je liefhebt. Niet geschoten is altijd mis ;).

Lees ook: Berichtje! Love Island komt met een kerstspecial