Droom jij inmiddels elke nacht van de Dyson Airwrap, maar heb je hem nog niet weten te bemachtigen door het prijskaartje? Snappen wij! Maar we hebben goed nieuws voor jou! Aldi heeft namelijk een dupe van de mega hebberigmakende Dyson Airwrap in de winkels liggen. Enne, dat voor slechts €49,99. Jup, niks van gelogen!

Dyson airwrap dupe Aldi
Bron: @silkevandenhoeck

Dyson Airwrap dupe bij de Aldi

We snappen het als je nu al mega enthousiast geworden bent. Maarre, laten we even kijken wat deze dupe allemaal naar je badkamer brengt. De Aldi Dyson Airwrap dupe wordt geleverd met alle opzetstukken die je ook bij de echte Dyson kunt vinden. Denk hierbij aan verschillende borstels en krultangen om jouw haar in elke gewenste stijl te stylen. Het feit dat deze dupe dezelfde opzetstukken heeft als het origineel is al een groot pluspunt. Je krijgt dus veel waar voor je geld!

Maar hoe presteert deze budgetversie eigenlijk? Volgens verschillende TikTok-video’s werkt de Aldi Dyson Airwrap dupe verrassend goed. Gebruikers zijn enthousiast over het resultaat dat ze behalen met dit apparaat. Het lijkt er dus op dat deze dupe niet onderdoet voor zijn dure tegenhanger, en dat is wat wij willen!

@silkevandenhoeck Ren naar de aldi! 🤎 #alditiktok#dysonairwrapaldi#dysonairwrapcurls#tiktok#hairtutorial#belgium#belgium#newhair#rennaardealdi#aldibelgium ♬ frankkk – ♫

Hebberigmakend

We hebben al een aantal TikTok-video’s voorbij zien komen, van de gelukkige meiden die deze dupe hebben weten te bemachtigen. Nu is er een heel klein minpuntje. We staan er niet van te kijken als jij ook al je jas en schoenen had aangetrokken om naar de Aldi te rennen, maar trek toch maar weer uit. Want met pijn in ons hart moeten we meedelen dat de dupe op dit moment overal is uitverkocht. Ook niet geheel gek natuurlijk, maar toch jammer. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Hoogstwaarschijnlijk komt deze dupe gewoon weer terug in de Aldi filialen. Dus eh, zet gerust je tentje op voor een Aldi winkel, zodat jij de eerste bent die dit pareltje kan bemachtigen!

Dus, als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwrap en bereid bent om mogelijk wat concessies te doen op het gebied van je slaapcomfort, dan kan je de Aldi de komende tijd heel goed in de gaten houden.