Vanaf vandaag is er iets verkrijgbaar wat al die zomerse tuinfeestjes nóg mooier gaat maken. De pizza-oven van de Aldi is namelijk sinds vandaag te koop voor slechts €89,99 en eerlijk, wie wil dit nou niet?

aldi pizza oven FEM FEM

Aldi pizza-oven

Eigenlijk heb je die barbecue al helemaal niet meer nodig want deze op briketten of houtskool gestookte buitenoven is niet alleen voor pizza’s, je kan er vrijwel alles wat je altijd op de barbecue gooit ook op doen. De geëmailleerd stalen over is voorzien van een temperatuurmeter, een vierkante pizza steen en het heeft wielen waardoor het ook nog eens makkelijk is om te verplaatsen in je achtertuin. Oh ja, en hadden we al gezegd dat ‘ie voor €89,99 van jou kan zijn inplaats van de vaak €250 euro wat je moet betalen voor vergelijkbare pizza-ovens?

 

Aldi weet het wel goed aan te pakken hoor, deze zomer. Zo kan je momenteel ook de heerlijkste gin tonic of bellini-ijslollies kopen om af te koelen nu het zo heerlijk warm is buiten.

Keep up the good work, Aldi. En hier gelijk ook een recept voor de lekkerste pizza om te maken met je nieuwe pizza-oven.

Smakelijk!