We kennen ze allemaal wel: de ietwat suffe kalenders die in de gemiddelde doorsnee WC schitteren. Hier hebben wij nu het perfecte alternatief voor gevonden: de Alpaca en Hunk kalender! Ja, je leest het goed. Een kalender vol knappe heren met een immer schattige alpaca aan hun zijde. Een perfecte combi die het verdient om op elke wc een ereplek te krijgen!

Esther Plender fotografie
Esther Plender fotografie

Maker Sabrina Petter zag een gat in de markt met de alpaca en hunk kalender. Zelf heeft ze vijf alpaca’s. In een interview met Linda.nl zegt ze: “Er bestaat heel veel kalenders met mooie mannen poserend met dieren, maar er bestond nog geen alpaca en hunk kalender.” Daarom besloot ze hem zelf te maken, en wij vinden het een hilarische creatie geworden! Wedden dat je straks nog net even langer doorbrengt in het kleinste kamertje van je huis? ;-).

Sabrina voerde haar plan uit door via verschillende sociale media kanalen op zoek te gaan naar knappe mannen voor op de kalender. Toen ze die gevonden had, plande ze fotoshoots in met de heren en haar alpaca’s.

Alpaca en Hunk kalender

De Alpaca en Hunk kalender is vanaf eind augustus te verkrijgbaar voor €12,95. De eerste oplage bestaat uit vijfhonderd exemplaren, wees er dus snel bij wanneer je eentje wilt bemachtigen! De kalender alvast reserveren doe je via deze website. Eerlijk is eerlijk: een jaar lang knappe mannen en fluffy alpaca’s op een kalender, wie wil dat nou niet?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alpaca en Hunk kalender (@alpacaenhunkkalender) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alpaca en Hunk kalender (@alpacaenhunkkalender) op