Ze zijn momenteel misschien wel het meest geliefde dier ter wereld: alpaca’s. Na de hype rondom alles unicorn en flamingo gerelateerd blijven alpaca’s favoriet en omdat het voor de meeste niet mogelijk is om een alpaca als huisdier te nemen, hebben we iets anders gevonden om jouw geliefde beest in huis te halen: alpaca sloffen.

alpaca sloffen FEM FEM

Alpaca Sloffen

Als echte alpaca fan mag dit natuurlijk niet ontbreken uit jouw collectie én ze zijn bijna net zo zacht als de dieren zelf. Ze zijn dus heerlijk zacht, houden je voeten lekker warm en gemaakt van 100% polyester.

Afijn, kan je geen genoeg krijgen van het dier, dan is er een plek in Nederland waar je een nachtje (of twee) kunt overnachten tussen de alpaca’s. Je hebt namelijk boerderij Alpaca Ijsseldelta waar je ’s ochtends wakker wordt met uitzicht op de beesten, je kan ze voeren, mag met ze wandelen en knuffelen. Klinkt als een ideaal uitje voor de liefhebber, niet waar?

En good news voor iedereen met een giga formaat tuin: ook in Nederland is het mogelijk om een alpaca als huisdier te nemen.

Happy shopping!