Terwijl Amandine en Jules alleen uit de villa vertrokken, hebben ze elkaar back home toch weten te vinden. De tortelduifjes hebben sinds het moment dat ze uit de villa zijn, besloten dat ze met elkaar gaan daten. Onverwacht is het niet, want de twee leken wel sterke gevoelens voor elkaar te hebben in de villa. Wij vinden het een mooi stel samen en hopen dat de liefde die ze voor elkaar hebben, steeds meer gaat uitbloeien.

Bron: @amandinebonehill

In de villa

Tijdens hun deelname aan Love Island groeiden de twee steeds meer naar elkaar toe. De kijkers zagen iets wat eerst op een vriendschap leek, uitbloeien tot real love. Dat dachten we, totdat Jules ineens een drastisch besluit nam. Tijdens de splitsing van de villa, viel Jules al snel voor Lisa. Amandine geloofde vol vertrouwen dat Jules niemand mee zou nemen uit Casa Amor. Helaas brak hij dit vertrouwen en besloot hij Lisa toch mee te nemen. Tijdens een gesprek samen, liet Amandine weten dat zij het een gemene actie vond.

Voor Amandine was haar journey zo afgelopen, omdat zij niet zo snel iemand anders leuk kon vinden. Ze besloot daarom om de villa te verlaten. Nadat Amandine vertrok voelde Jules zich schuldig, hij besefte ook dat hij Lisa toch niet zo leuk vond als hij dacht. Uiteindelijk waren de twee allebei uit de villa, en werd het kort voor de finale duidelijk dat de twee elkaar toch weer hebben gevonden.

Aan het daten

Dat Amandine en Jules met elkaar bezig zijn, kan je duidelijk zien op TikTok en Instagram. Ze maken leuke filmpjes samen, en houden niet voor zichzelf dat ze het heel erg leuk hebben samen. Dat de twee gelukkig zijn spat van deze foto af. Wat zijn ze toch schattig samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Leclef (@julesleclef)