Het liefdesleven van André Hazes is amper meer te volgen. De zanger heeft een knipperlicht relatie met Monique Westenberg. Ze zouden namelijk weer happy together zijn. Maarre, wat blijkt? De Spaanse minnares van André reageert op hun relatiegeruchten. Hebben ze nog steeds contact?

André Hazes nog steeds contact met Spaanse minnares
Bron: @andrehazes

Facetimen

Een tijdje geleden kwam uit dat André een affaire gehad zou hebben met een Spaanse vrouw. Op social media staat zij bekend als ‘pavitalf’. Hoewel iedereen dacht dat Monique en André weer samen waren, zijn er nu weer twijfels ontstaan. Het Instagram-account @liveofyvonne is getipt door één van haar spionnen die André facetimend met deze bloedmooie dame gezien zou hebben. Pativa verdient haar geld door middel van pikante foto’s op een socialmediaplatform te plaatsen. Ze is van Colombiaanse afkomst en is vaak in Nederland te vinden. Vandaar haar contact met André. Yvonne heeft onderzoek gedaan, en wat blijkt? Pativa luistert ook regelmatig naar de liedjes van onze volkszanger. Is dit toeval of zit er toch een addertje onder het gras?

Pativa reageert

De Spaanse Pativa is erg actief op social media en plaatst veel kiekjes van haarzelf op haar Instagram-account. Onder haar laatste foto reageerde een man: “Where is Andre?” Pativa reageert op bijna niemand, maar het blijkt dat ze het wel nodig vond om hierop te reageren. ““Quizás escondido debajo de mi cama”, antwoordde het model. Dit betekent in het Nederlands: “Misschien verstopt onder mijn bed”.

Het lijkt erop dat degene die de reactie plaatste en Pativa elkaar niet kennen. Ze volgen elkaar niet op Instagram en dit is ook de eerste keer dat de desbetreffende man een reactie plaatst onder haar foto. Dit wil natuurlijk niet meteen alles uitsluiten, want André volgde het Spaanse model ook niet op Instagram. Misschien was dit namens Pativa een steek onder water naar André toe, óf ze plaatste de reactie juist om aan iedereen te laten weten dat er duidelijk nog iets speelt. Wij houden alle opties open.

André Hazes contact met Spaanse minnares
Bron: @pavitalf

Lees ook: Yvonne Coldeweijer over relatie André Hazes en Monique Westenberg: ‘Zo voorschut dit’