André Hazes deed dit jaar niet mee aan de Holland Zingt Hazes-reeks, wel was hij te zien achter de schermen van de show. Aangezien André in een burn-out zit zal dit veel moeite en energie hebben gekost. Gelukkig kon hij bij zijn ex-vriendin Monique Westenberg lekker uitrusten. In de Instagram story’s van Monique was André namelijk via de spiegel te zien…

bron: @dretjehazes
bron: @dretjehazes

Holland zingt hazes

Vorige week was het weer zover, de kaarten waren mega snel uitverkocht ‘Holland zingt Hazes’. Tijdens Holland zingt Hazes treden er verschillende bekende artiesten op en natuurlijk de OG André Hazes. Normaal gesproken zingen ook zijn kinderen Roxanne en André mee maar André was er helaas niet bij. Wel gingen er verschillende foto’s rond van André achter de schermen. En hij was bijna onherkenbaar door zijn gewichtsverlies.

Rust pakken

Na Holland zingt Hazes was André kapot, maar hij rustte niet in zijn eigen huis uit maar hij werd gespot bij Monique Westenberg (ex André) op de bank, huh? Monique deelde in haar story dat haar zoontje begon aan een Lego-bouwwerk van Harry Potter maar op de achtergrond kon je door de spiegel zien dat André heerlijk op de bank lag te chillen.

bron: @moniquenoell
bron: @moniquenoell

Zijn Monique en André weer samen?

André en Monique zijn vaak bij elkaar en dan weer uit elkaar geweest. In maart 2o21 gingen André Hazes en Monique Westenberg voor de tweede keer uit elkaar, en werd er een duidelijke punt achter gezet. Daarnaast had André Sarah van Soelen ontmoet en meende een sterke klik met haar te hebben. Dit liet hij toen ook op Instagram weten.

Inmiddels zijn ook Sarah van Soelen en André uit elkaar en lijkt het erop dat Monique en André het weer erg goed met elkaar kunnen vinden. Ik bedoel, je ligt niet zomaar op de bank van je ex, of wel?

Lees ook: André Hazes verwijderd foto met Monique over relatiebreuk