Het verbergen van een verslaving is – net als de verslaving zelf – een pittige opgave. André Hazes kan hierover meepraten, want hij kampte een flinke tijd met een verslaving die hij voor zijn partner en kind moest verbergen.

andre hazes
Bron: Videoland

Interview bij Jinek

Gisteravond was André Hazes te gast aan tafel bij Eva Jinek. Na anderhalf jaar besloot de kleine Hazes zijn mediastilte te doorbreken – en dit besloot hij bij Jinek te doen. Hij vertelde over zijn relatiestatus met Monique Westenberg, de heftige roddels rondom zijn familie en zijn drank- en drugsverslaving.

De periode waarin André verslaafd was, is voor de zanger heel heftig geweest. Hij woonde in deze periode nog bij zijn toenmalige partner Monique en zoontje Dré junior in huis. En die mochten volgens de zanger niet weten dat hij door een diep dal ging.

Heftige onthulling

Tijdens zijn relatie met Monique probeerde André naar eigen zeggen zijn verslaving te verbergen. “Dan was ik een avond wezen stappen en was ik stiekem in de keuken aan het gebruiken en zat ik alleen maar naar boven te kijken of een van de twee naar beneden kwam”, begint André in Jinek.

“Als dan een van de twee naar beneden kwam, ging ik snel op de bank liggen. Als zij dan zeiden dat ik gebruikte, zei ik: je bent gek. Ik heb mensen zich heel klein laten voelen.” Shocking.