We moesten er even op wachten, maar de dag die ging komen is dan eindelijk daar. André Hazes (27) heeft tijdens een uitzending van het tv-programma ‘BEAU’ uitgesproken verliefd te zijn op ‘vriendin’ Sarah van Soelen (25). We zagen dit natuurlijk, na de breuk met Monique, al van mijlenver aankomen, maar nu blijkt het toch écht waar te zijn.

Friends or lovers?

André deelde afgelopen weekeinde op Instagram een foto met zijn ‘schoonvader’. Toen Beau hem daarnaar vroeg zei de zanger dat het een ‘hele goede vriend is’. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja.”

Echt direct antwoord gegeven heeft hij alleen nog niet. Op de vraag of Sarah dan ook zijn nieuwe liefde is, antwoordde André twijfelachtig: “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, “Maar ik ben ook geen leugenaar.” We kunnen dus wel stellen dat er binnenkort een nieuwe relatie aan zit te komen (als die er al niet is).

Contact Monique

Én Monique? Volgens André verloopt het contact aardig tot heel goed. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.” De twee hadden afgelopen weekend ook al samen Pasen gevierd. Hazes en Westenberg hebben samen een zoon en verloofden zich nog op 12 december vorig jaar. Ondanks de trouwplannen kwamen er spanningen, zei het management toen de breuk bekendgemaakt werd. Het vergt veel kracht voor Monique om zo te kunnen handelen. Respect voor haar!

Lees ook: ‘Echte Gooische Moeder’ Florine gaat emigreren naar Ibiza