Na een elf-jarig huwelijk met elkaar te hebben gehad, vroeg Angelina in 2016 een scheiding aan. Bij de scheiding vroeg Angelina ook nog naar primaire voogdij. Angelina wou graag privé houden wat daarvoor de reden was. Na jaren laat ze weten dat Brad zo nu en dan enorme woede-uitbarstingen had. Eén van die woede-uitbarstingen kreeg hij in een privéjet.

Bron: @angelinajolie

Mishandeling

Voor de ruzie in de privéjet gingen er al geruchten rond. Het zou niet zo goed gaan met het koppel. De ruzie in de privéjet was voor Angelina de druppel die de emmer deed overlopen. Tijdens een reis naar Frankrijk in hun privéjet, kreeg Brad een woede-uitbarsting. In gelekte FBI-documenten wordt bekend gemaakt, wat er was gebeurd tussen de twee.

De ruzie begon doordat Angelina Brad beschuldigde van bier over haar heen gooien terwijl ze sliep. Dit zorgde voor ruzie tijdens de gehele vlucht tussen Brad en Angelina, maar ook de kinderen. Tijdens een verhoor laat Angelina weten, dat Brad haar had meegesleurd naar het toilet en haar daar door elkaar had geschud. Dit deed hij terwijl hij haar hoofd en schouders vasthield.

Gemene woorden

Los van de mishandeling naar Angelina toe, zei Brad ook gemene dingen tegen zijn (toen nog) vrouw. Ze zou een slechte moeder zijn en “het gezin om zeep helpen”. Toen de kinderen aan Angelina vroegen of ze oké was, zou Brad hebben geroepen: ”Nee, ze is niet oké, ze verziekt deze familie, ze is gek.” Een van de kinderen ontkende dat en zei dat Brad het probleem was. Dit was het moment dat Brad zijn woede op de kinderen afreageerde.

Hij liep volgens de FBI-documenten agressief naar het kind toe. ”Brad kneep de keel van een van de kinderen dicht en sloeg een ander kind in het gezicht”, meld het dossier. Gelukkig kon Angelina hem tegenhouden, maar zelf liep zij daardoor verwondingen op. Tijdens de ruzie zou Brad ook tegen een van zijn kinderen hebben gezegd dat hij eruitziet als een “columbine kid”. Daarmee bedoelt hij iemand die met een schietpartij wraak neemt op zijn schoolgenoten. Zes dagen na deze vlucht vroeg Angelina de scheiding aan. Heavy!