Anna Nooshin en Thijs Boermans hebben eindelijk hun babynieuws met ons gedeeld en de felicitaties stromen binnen. De schattige foto’s vliegen ons om de oren en we love it. Maar wist je dat ze eigenlijk een totaal andere naam in gedachten hadden als het een jongetje was geweest?

anna nooshin en thijs boermans babynaam

Bron: @thijsboermans

Kersverse ouders

Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn onlangs trotse ouders geworden van een prachtige dochter genaamd Nala. De vreugdevolle aankondiging van de geboorte verscheen op Instagram, vergezeld van schattige foto’s die de harten van velen hebben veroverd. Sindsdien blijven de babyfoto’s binnenstromen, en we kunnen er geen genoeg van krijgen!

In een recente aflevering van Thijs’ podcast, Borrelpraat, deelde het stel hun oorspronkelijke plannen voor de naamgeving van hun kindje als het een jongen was geweest. Ze wilden hem vernoemen naar de acteur Marwan Kenzari en hadden de naam ‘Chico’ in gedachten, wat de bijnaam van Kenzari is. Thijs legde uit: “We hadden eerst een naam voor een jongen bedacht die een verwijzing was naar iemand waar ik heel erg naar opkijk, en die Anna ook goed kent, dat is Marwan Kenzari.” Hij voegde eraan toe: “Ik vond Chico superstoer voor een jongetje.”

Gedachten veranderd

Echter, hun plannen veranderden toen Anna voor werk naar Ibiza ging en merkte dat mensen op straat ‘chico’ en ‘chica’ gebruikten om elkaar aan te spreken. Dit betekent namelijk ‘jongen’ en ‘meisje’ in het Spaans en wordt vaak gebruikt om elkaar aan te spreken. “In Nederland klinkt het heel stoer, maar in het buitenland is dat anders,” merkt Thijs lachend op.

Welkom Nala

Echter, dit bleek uiteindelijk geen probleem te zijn, aangezien ze een dochtertje kregen. In het begin van februari kondigden ze via Instagram aan dat ze hun dochtertje ‘Nala’ mochten verwelkomen. Hoewel Anna en Thijs normaal gesproken hun privéleven graag buiten de media-aandacht houden, hebben ze ervoor gekozen dit bijzondere moment te delen met hun volgers. En wat een schatje is het! Wij zijn helemaal weg van de naam ‘Nala’ en zijn benieuwd of hier ook een verhaal achter zit en naar wie Nala vernoemd is. Misschien zullen we dit nog te weten komen, maar voor nu genieten we vooral van de schattige babyfoto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)