Influencer Anna Nooshin gaat inmiddels heel wat jaartjes mee. Hoewel ze juist meer op de achtergrond lijkt te verdwijnen, is niets minder waar. Ze houdt zich namelijk bezig met het uitbreiden van haar huizenbezit. Ze kocht maar liefst twee woningen in de havenstad Rotterdam volgens Bekende Buren.

Uitzicht over de haven van Rotterdam

Het eerste appartement kocht ze voor een mooi bedrag van €255.000. Dat was een ruime €15.000 boven de vraagprijs. Het 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van 74 vierkante meter en is vlakbij winkelcentrum Zuid-Plein te vinden. Het heeft twee slaapkamers, een keuken en leefruimte in één en een terras. Dankzij de elfde etage waarop het appartement zich bevindt, heb je vanaf dat terras zelfs uitzicht over de haven van Rotterdam. Inmiddels verhuurt ze het appartement voor een bedrag van €1195,- per maand.  We hopen overigens wel dat ze het appartement een likje verf heeft gegund…

Bekende Buren
Foto: Bekende Buren
Anna Nooshin
Foto: Bekende Buren

Twee kamerappartement

Het andere 2-kamerappartement kocht ze voor een bedrag van €265.000. Een ruime €25.000 boven de vraagprijs. Het heeft een mooie open woonkamer met aangrenzend een keuken mét kookeiland. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Verder heeft het één ruime slaapkamer, een klein balkon en geeft het mooi uitzicht door de grote open ramen met glas en lood. Of ze dit huis ook verhuurt is niet helemaal duidelijk, volgens Bekende Buren.

Het huizenbezit van Anna Nooshin

Overigens zijn dit niet de eerste twee huizen die Nooshin koopt. Eerder kocht ze al een ander opknappertje in Rotterdam. Ook heeft ze een luxe plekje in Amsterdam op de kop weten te tikken. Verder woont ze samen met haar vriend in een miljoenenpand in Den Haag. Ze heeft dus helemaal niets te klagen en blijft haar huizenbezit uitbreiden.

Anna Nooshin
Foto: Bekende Buren
Anna Nooshin
Foto: Bekende Buren

Lees ook: Binnenkijken in het nieuwe Rotterdamse appartement van Anna Nooshin