In de aflevering van EMIDJ afgelopen maandag, werden Annebel en Michella naar huis gestemd. Ze moesten de jungle verlaten en samen terug naar huis reizen. Net zoals Janice en Michella, kunnen Annebel en Michella elkaar ook niet uitstaan. Hoe ging de terugreis tussen de twee samen?

Annebel en Michella Kox terugreis
Bron: @annebelvisscher

Naar huis

In de laatste aflevering moesten de dames iemand wegstemmen van het andere team. As usual ging dit weer met een scheldpartij. Janice haalde uit naar Michella en noemde haar een “dikke trol”, daar was ze natuurlijk niet blij mee. Uiteindelijk werden Michella en Annebel naar huis gestuurd. Voor Michella was dit een droom, want zij was de jungle al zat en reageerde ”Ik ben zo blij” toen ze hoorde dat ze werd weggestuurd. Janice reageerde snel daarna met ”Wij ook!”

De terugreis

Annebel en Michella pakten hun koffers en gingen terug naar Nederland. Net als Janice en Michella, zijn Annebel en Michella ook geen beste vriendinnen. Op Instagram liet Annebel tijdens een vragenronde weten hoe de terugreis tussen hun twee ging. Een volger vroeg aan haar: “Zat je naast Michella op de terugreis naar NL?” En ja, samen de jungle verlaten, betekent dus ook samen terugreizen. “Ja, ik moest echt met haar terugvliegen. Het waren drie vluchten, waarvan één hele lange. De eerste twee zaten we dus gewoon naast elkaar en de derde niet”, vertelt Annebel op haar Instagram.

“En gek genoeg hebben daar nog best wel normaal met elkaar gesproken en was het totaal anders dan in de jungle. Had ik ook niet verwacht als ik heel eerlijk ben, maar goed. Ik had me er toen wel gewoon bij neergelegd en ik dacht, ik doe wel gewoon normaal natuurlijk.” Maar eenmaal thuis aangekomen, gaat alle drama weer verder.

Michella had een TikTok nagemaakt van Annebel. In de video had Annebel een kerstpakje aan en had ze een pleister op haar neus van een neuscorrectie. Die video heeft Michella dus nagemaakt. “Dus vanaf toen begon de drama weer. Maar ja, we zijn samen teruggevlogen inderdaad.”

Lees ook: Stiekem wilde Annebel dit item meenemen naar de jungle