In het programma Echte Meisjes in de Jungle was Annebel Visscher al veel te zien met haar afgetrainde lijf. Tijdens de fysieke opdrachten was dan ook meteen te zien wat de blondine allemaal in huis had en hoe sterk ze eigenlijk wel niet is. Gisteren postte Annebel een foto op haar Instagram-account die te maken heeft met haar prachtige lijf. Ze showt namelijk voor het eerst de before and afterfoto’s van haar transformatie.

annebel visscher transformatie billen
Bron: @annebelvisscher

Annebel Visscher

Annebel staat bekend om haar enorm fitte lijf. Ze post regelmatig foto’s en video’s waarin ze in de sportschool te zien is. Enne, niet voor niks, want Annebel heeft een prachtig afgetraind lichaam. Ze deelt deze passie voor sport samen met haar lover RenΓ© Spoelstra met wie ze inmiddels verloofd is. Een echt powercouple dus. Annebel stelt inmiddels zelf haar eigen sport programma’s op. Deze wilt ze graag delen met haar volgers, want onlangs kondigde ze haar booty-programma aan via Instagram.

De realityster heeft hart gewerkt voor het lichaam dat ze nu heeft. Dit blijkt uit een Instagram-post die de blondine gisteren plaatste. Ze deelt hier de bizarre transformatie die haar billen hebben doorgemaakt in de afgelopen – ja echt – 6 jaar. Wow!

Transformatie

Annebel deelde gisteren een opmerkelijke Instagram-post. Ze plaatst een slide met twee foto’s. De eerste foto is van nu en de ander van zes jaar geleden. Door middel van deze foto’s kun je zien wat voor een transformatie haar billen hebben doorgemaakt.

“Omg jongens, ik heb niet veel foto’s van vroeger meer maar ik vond deze toch na heel goed zoeken en wil dit Γ©cht even met jullie delen!”, begint de realityster haar verhaal mee. “De tweede foto is van ongeveer zes jaar geleden. Zo kan je zien hoe ik begonnen ben en waar ik nu sta naar een aantal jaren keihard trainen en mijn levensstijl aanpassen. Tip: blijf consistent!”, vervolgt ze haar verhaal.

Met deze foto’s wil Annebel haar volgers motiveren om ook voor hun doel te gaan. “YOU CAN DO IT!”, sluit de blondine haar verhaal mee af.