Tijdens een vakantie in de Verenigde Staten ben je het heus wel eens een Anthropologie winkel binnen gelopen en ontiegelijk verliefd geworden op vrijwel álles in de winkel. Nou, dan hebben we heerlijk nieuws voor je want Anthropologie komt naar Amsterdam!

Anthropologie en Amsterdam zijn sowieso een topmatch want Amsterdam is een stad die symbol staat voor stijl, creativiteit en vrije geest; oftewel alles wat te vinden is in het DNA van de winkel. Op 15 november zal de winkel de deuren openen in de Leidsestraat dus zet het maar gelijk op je t0-go lijst voor wanneer je een dagje in Amsterdam te vinden bent.

anthropologie 1 FEM FEM anthropologie 2 FEM FEM

Anthropologie

Hier shoppen zorgt voor een unieke ervaring. Anthropologie heeft namelijk de perfecte combinatie van mode, accessoires, beauty, wonen en lifestyle. En om ervoor te zorgen dat de winkel er spectaculaire uitziet heeft de Amsterdamse illustrator en kunstenaar Bodil Jane een handgeschilderde muurschildering gemaakt. “Kunst en creativiteit vervullen bij Anthropologie een belangrijke rol. Het is de basis van waaruit het merk opereert, van inkoop en ontwerp tot en met de visuele uitingen. De samenwerking met lokale kunstenaars en ontwerpers is een belangrijk onderdeel van onze identiteit.” – Peter Ruis, Managing Director Anthropologie International.

anthropologie 4 FEM FEM anthropologie 5 FEM FEM

Ook lokale merken worden verkocht

Het assortiment van de winkel zal voor een deel bestaan uit producten van lokale merken zoals bijvoorbeeld posters van Bodil Jane, handgemaakte leren tassen van José Mollura, unieke laarzen gemaakt van vintage kelim tapijten van Kindred Spirits, handgemaakte kaarsen van Moments of Light maar ook kerstdecoraties van Vondels. Naast dit alles is er ook een tentoonstelling te zien van het werk van Kat Kozic, een talentvolle kunstenaar en visual manager van Anthropologie.

Kortom, Anthropologie komt precies op tijd want voor je het weet is het alweer kerst en laat dit nou de perfecte plek zijn om je kerstinkopen te doen…