De 20-jarige zanger Antoon is de afgelopen jaren razend populair geworden. De Nederlandse zanger/rapper, wiens echte naam eigenlijk Valentijn Verkerk is, staat onder contract bij Dreamteam Music. Niet alleen is Antoon mega muziekaal, hij heeft ook nog eens een goed gevoel voor fashion. En thank god, Antoon gaat zijn eigen kledinglijn beginnen! Wanneer kunnen we bestellen?

Instagram @antoonpb
Instagram @antoonpb

Antoon bij Humberto

Twee dagen geleden was Antoon te gast bij “Humberto” waar hij sprak over zijn carrière en ambities. Hij kreeg een vierde én vijfde gouden plaat voor zijn nummers ‘Hotelschool’ en ‘Hallo’. En als dat nog niet genoeg was had Antoon ook nog goed nieuws voor zijn fans: de zanger gaat eind dit jaar optreden in de Ziggo Dome en denkt dat zijn nieuwe album dan ook uit is. Fangirl moment! De zanger kan er nog niet teveel over zeggen, maar het album wordt heel divers en hij hoopt al z’n nieuwe nummers gaan performen tijdens het optreden in de Ziggo Dome.

Eigen kledinglijn

Antoon vertelt verder dat hij bezig is met een eigen kledinglijn, wat ‘Mason Bebe’ gaat heten. Verder kan de zanger er nog niet teveel over kwijt, maar wel is hij erg enthousiast. We zijn heel benieuwd wat voor kleding het gaat worden, maar als we naar Antoon zijn fits kijken die hij soms on the gram laat zien, dan zit dat zeker goed. Antoon gaat vaak voor een gebreide sweater of een bloesje (we love it!).


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Wanneer we de kleding van Mason Bebe kunnen bestellen, en of het voor mannen, vrouwen of unisex is, dat blijft nog even spannend. Wij zetten alvast een deel van ons salaris opzij zodat we meteen kunnen gaan shoppen.