Mensen die alles op de foto zetten kennen dit probleem: je bent bezig met het maken van duizenden foto’s en in één keer, zit je opslag vol. Argh, zo irritant! En o, wat zit je er tegen op te kijken om vervolgens alles op te schonen en zo veel mogelijk te verwijderen. Gelukkig bestaat er een app die nu viraal gaat, die dit proces een stuk makkelijker maakt!

app-fotos-galerij-verwijderen-swipe-wipe
Bron: @matildadjerf

Foto’s verwijderen is nooit zo makkelijk geweest

Hoewel we het liefst met onze lieftallige telefoon alles fotograferen wat we tegenkomen, kan dat niet altijd even eenvoudig. Enne, al helemaal als je niet gezegend bent met een telefoon die veel opslag heeft. Er zit dan maar één taak er op: dubbele en wazige foto’s verwijderen. Zo vervelend, maar het moet één keer in de zo veel tijd gedaan worden. Gelukkig kunnen we dit proces voor jou versnellen en eenvoudiger maken dan je ooit gewend bent.

Op TikTok kwamen wij namelijk een geweldige app tegen, waarmee je binnen no-time je fotogalerij hebt opgeschoond. Je bent vast bekend met het concept van Tinder, niet waar? Hoe geweldig zou het zijn, als we onze foto’s op dezelfde manier, kunnen liken én verwijderen? Goed nieuws: het bestaat! We zijn serieus, deze app wordt werkelijk je nieuwe beste vriend…

Swipe and wipe

De app heet Photo Cleaner: Swipewipe en het is een echte lifechanger. Deze app slaat je hele fotogalerij op en maand voor maand, kun je zien wat je, als het ware, die maand hebt gefotografeerd en gefilmd. Wat je dan kan doen is een maand uitkiezen en vervolgens lekker gaan Tinderen.

Je swipet naar links als je die foto wil verwijderen en je swipet naar rechts, als je deze wil behouden. Maak je geen zorgen, heb je een foto per ongeluk verwijderd of behouden, terwijl je dit helemaal niet wilde? In de app krijg je eenvoudig te zien wat je hebt behouden en wat je hebt verwijderd aan de hand van albums. Op deze manier kan jij een foto toch terughalen of toch verwijderen, als je een klein foutje hebt gemaakt. Eerlijk, foto’s uitzoeken is nóg nooit zo makkelijk geweest!

@twobrokechicks_

✨ This is ur sign to clear out your camera roll ✨ #twobrokechicks #twobrokechickspodcast #podcast #spring #lifehacks #springcleaning #app

♬ original sound – Sal & Al • Two Broke Chicks