We hebben allemaal kunnen zien dat Annebel en besties Michella Kox en Louisa Janssen geen vriendinnen zijn geworden na Echte Meisjes in de Jungle. De dames klikten totaal niet en als we Annebel mogen geloven, zullen ze ook nooit een hechte band gaan krijgen. Toch wist Louisa de vriend van Annebel, René, een bijzonder appje te sturen.

louisa janssen rené

Geen beste vriendinnen

Heb je de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle gezien, dan heb je kunnen aanschouwen dat Annebel absoluut niet klikte met Michella en Louisa. Zelfs na het programma werd er via social media regelmatig naar elkaar uitgehaald. Remember het filmpje met de zogenaamde neuscorrectie en het kerstpakje van Michella? Dat was uiteraard een kleine sneer naar Annebel. En daar bleef het niet bij, aangezien de dames elkaar in interviews en berichtjes op Instagram flink neerhaalden. En kom je aan Michella, dan kom je ook aan bff Louisa.

In gesprek met Fawry not Sawry in de nieuwste aflevering van Realitea vertelt Annebel dat ze inmiddels is verdergegaan met haar leven. “Wat in de jungle is gebeurd, vind ik allemaal wel prima. Ik ben verdergegaan met mijn leven. Er staan leuke dingen op mijn pad, dus ik maak me er totaal niet meer druk om.”

Onverwachts berichtje

Of de drie dames ooit nog vriendinnen gaan worden? Daar is Annebel heel duidelijk over. “Ik heb geen behoefte om te praten”, legt ze uit. Blijkbaar denken Louisa en Michella hier heel anders over, aangezien de twee contact opnamen met René, de verloofde van Annebel. Hij ontving namelijk een berichtje van Louisa met de tekst: “Hey Reneetje, wil je met je mooie spierballen in de videoclip, kun je Michella optillen.”

Annebel was duidelijk not amused na het lezen van dit berichtje. “Waarom zou je mijn vriend een bericht sturen? Alsof hij niet heeft meegekregen hoe zij tegen mij hebben gedaan?”, roept de beauty. Of de dames echt niet goed na hebben gedacht, of ze gewoon wilden stoken? We don’t know. Eén ding weten we wel: René heeft nooit op het berichtje gereageerd.

Zien: René en Annebel kiezen bijzonder thema voor bruiloft