Ongeveer elke dertig dagen verplaatst de zon zich naar een nieuw sterrenbeeld. Op 20 januari is het Aquarius oftewel Waterman-seizoen van start gegaan. De dertig dagen die daarop volgen staan in teken van dat sterrenbeeld, maar wat houdt dit eigenlijk voor jou in?

acquarius season
Bron: Netflix

Waterman eigenschappen

Waterman is het teken van progressie, en dit kan je merken. Je wil het liefst anders zijn dan de rest en dus loskomen van tradities, oude gewoontes en maatschappelijke normen. Deze maand ga je nieuwe kennis opdoen en zit er misschien wel een carrièreswitch aan te komen. Je denkt na over het ondernemerschap en gaat investeren in jezelf of je aankomende bedrijf. Het is tijd om is uit je comfort zone te stappen, en dit neem je letterlijk. In plaats van naar je gevoel te luisteren, ga jij met je hoofd nadenken in plaats van met je hart. Dit zorgt voor helder zakelijk inzicht en op deze manier vind je een nieuwe manier om geld te verdienen. Heb lef en wees niet bang, achteraf zul je daar positief op terug kijken.

Een Waterman staat bekend om zijn humor en rebelsheid, dit zul je de aankomende tijd ook gaan merken. Je denkt out of the box en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, maar je hebt wel een doel nodig om naartoe te werken. Dit is belangrijk, anders gaat een Waterman zich vervelen.

Rebelsheid

Zodra het Waterman-seizoen is begonnen voelen we allemaal een rebelse energie, de wil om de grens op te zoeken en deze wellicht over te gaan. Dit komt door bepaalde planeten die op dat moment heersen in het sterrenstelsel. Planeet Uranus heeft een wekkerfunctie en die geeft je dus af en toe even een wake-up call. Deze planeet spoort je ook aan om gewoontes te verbreken, creatief te denken en je te richten op de toekomst.