Shanice uit het programma Are You The One is een echte verschijningEn hoewel je in eerste instantie zou denken dat alles plastic fantastic is, blijkt dit niet zo te zijn. Zo zag AYTO’s Shanice er vroeger uit.

Shanice uit Are You The One plaatst throwback foto

Shanice kennen we inmiddels allemaal van haar deelname uit het nieuwe realityprogramma Are You The One, waarin 20 singles opzoek gaan naar hun “perfect match”. Inmiddels is Shanice aardig bekend onder de volgers van het programma, en heeft ze een grote following op Instagram. Op Instagram deed ze een vragenronde, waarin haar volgers alles konden vragen over haarzelf en het programma. Een van de vragen was wat Shanice aan haar uiterlijk heeft gedaan? En hoewel we zouden verwachten dat dit van alles is, viel dat reuze mee!

Instagram stories Shanice.ee
Instagram stories shanice.ee

Shanice open over haar cosmetische ingrepen

Shanice beantwoordt de vraag door te vertellen dat ze enkel haar lippen heeft laten doen, en botox in haar voorhoofd (we gokken dat ze vergeten is om haar borsten erbij te vermelden ;). Ze heeft dus niks aan haar jukbeenderen en kaken laten doen, wat veel mensen wel denken!

Bij het antwoord plaatst Shanice een foto van toen ze tussen de 17 en 18 jaar oud was. Je ziet dus dat ze echt niets aan de vorm van haar hoofd heeft gedaan. En laten we eerlijk zijn, we waren in shock toen we zagen hoe Shanice er vroeger uitzag. Wat een natural beauty!

Instagram shanice.ee
Instagram shanice.ee

Lees ook: Deze mannelijke single uit Are You The One is ook topmodel