We luisteren het liefst de hele dag door muziek van ons favoriete artiesten. En laten we eerlijk zijn; Justin Bieber is daar zeker één van. Niet zo gek dus dat de zanger bovenaan het lijstje met luisteraars voor Spotify stond. Tot nu dan, deze artiest verbreekt het Spotify record van Justin Bieber.

Instagram: justinbieber
Instagram: justinbieber

Wie verbreekt het Spotify record van Justin Bieber?

Justin Bieber is een van onze all time favorite artiesten. Niet heel gek dus dat hij een halfjaar lang bovenaan de Spotify streams stond. Toch is hij afgelopen weekend ingehaald door een andere zanger. Benieuwd wie dit is? Lees dan vooral verder!

The Weeknd

We hebben het hier over Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. De zanger brak door met zijn vorige album After Hours en scoorde hit na hit. In 2015 brak hij door met onder andere nummers als The Hills, Starboy en I Feel It Coming. In 2020 scoorde hij een hit met het nummer Blinding Lights. Door dit grote succes reisde hij de hele wereld door en mocht hij bij de Super Bowl halftime-show optreden. Niet voor niks dat de zanger nu de meeste luisteraars heeft op Spotify.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd)

Cijfers

Maar om wat voor cijfers spreken we nu? In een maand tijd luisteren er op dit moment 85,6 miljoen mensen naar zijn nummers. We spreken dus over mega grote getallen. Daarmee stoot hij Justin Bieber van zijn troon. Hij heeft namelijk 83,3 miljoen luisteraars per maand. Of The Weeknd voorlopig ook op nummer één blijft weten wij nog niet. Wat denk jij, pakt Justin Bieber binnenkort weer zijn kroon af? Of blijven we voorlopig met zijn alle nog even luisteren naar The Weeknd?

Lees ook: What! Denzel Slager binnenkort te zien als acteur?