De meeste koppels die meedoen aan Married At First Sight (aka MAFS), verbreken uiteindelijk toch de relatie. Het is dus heel bijzonder wanneer twee deelnemers echt bij elkaar blijven. Voor Astleigh en Rowan was het liefde op het eerste gezicht, op Instagram delen ze heel goed nieuws.

MAFS Astleigh en Rowan
Bron: @astleighvanemden

Married At First Sight

Tijdens het Married At First Sight– experiment worden kandidaten gekoppeld door experts en psychologen. De kandidaten trouwen met iemand die ze op hun trouwdag pas leren kennen. Whut? Volgens experts zou dit hun perfect match zijn. De newly weds gaan direct samen op vakantie om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde van het experiment moet de keuze worden gemaakt: blijven ze bij elkaar of gaan ze scheiden (as always)?

Astleigh en Rowan

Bij Astleigh en Rowan was deze keus vrij duidelijk: ze kunnen geen dag meer zonder elkaar. Het was écht liefde op het eerste gezicht en was al snel duidelijk dat de twee niet zouden scheiden. Maar ja, zeker weet je het nooit. Het kersverse stel woont sinds het programma samen en hebben al verschillende verbouwingen gedaan aan hun woning. En dan het goed nieuws… tijdens hun vakantie in Ibiza, vraagt Astleigh Rowan ten huwelijk. Ondanks ze eigenlijk al getrouwd zijn. Zo zo lief! Hij deelt het filmpje op zijn Instagram met als caption: “De cirkel is rond 💍 wat is een huwelijk zonder aanzoek!? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier❤️.”

Astleigh van Emden-Eckhardt

Om het nog officiëler te maken, moest er nog één ding gebeuren: gisteren deelde Astleigh dat hij zijn naam heeft veranderd naar Astleigh van Emden-Eckhardt. Dit betekent dat hij de achternaam van Rowan heeft aangenomen. Eerder had Rowan ook haar achternaam veranderd naar Rowan van Emden-Eckhardt. Het koppel heeft dus het laatste puntje op de i gezet en kunnen nu meer memories samen maken. Wij wensen het koppel nog veel geluk samen. Enne, we zijn benieuwd what the next step gaat zijn.

MAFS Astleigh en Rowan
Bron: @astleighvanemden